sâmbătă, 31 august 2024

Ciolacu intră abrupt cu agenda LGBT

Dacă mai aveați vreo îndoială legată de Ciolacu și jocul dublu pe care-l face, e clar că după alegerea Victoriei Stoiciu ca vicepreședinte al PSD chestiunea s-a clarificat fără drept de apel. Poate vă întrebați cine-i tovarășa care a reușit s-o elimine pe Firea. Nu, nu e nicio scăpare faptul că n-ați auzit despre ea, întrucât face parte dintre acei politicieni care-s împinși în față de mâini nevăzute.

De când se știe, Victoria Stoiciu a prestat doar la fundația Friedrich-Ebert-Stiftung (e drept a mai prestat și pe la ciudații ăia de la «Starea Nației», dar tot sub stindardul fundației). E o stângistă radicală, de-aia de probabil doarme cu poza lui Stalin sub pernă și cu a lui Troțki în chiloți. Pardon, am încurcat lucrurile: în chiloți n-are cum să doarmă decât cu poza lui Kollontai, că deh, așa e cu aplecațiile astea. Cine-i Stoiciu? O activistă LGBT și anti-Biserică, promovând absolut toate poncifele totalitarismului stângist. Sângele ei este 110% progresist, fiind spălată pe creier la nivel absolut. E de neascultat/de nevăzut/de necitit. Ceva mai horror nu există!

Și-acum vine întrebarea finală: de ce-a luat-o covrigarul din Buzău și-a împins-o direct în vârful piramidei puterii din PSD? Pentru că e „la impuse”, prin această mișcare Marcelică simțind că a dat lovitura. La fel cum a simțit și Năstase când a părut că ia binecuvântarea de la licurici, le fel cum a crezut și Geoană atunci când a mers să adulmece păsărica în călduri la Vântu, cum a crezut și Ponta când îl dădea Plăvanului croșee în confruntările directe de-i cădeau ăluia urechile-i blegi pe jos. Totul e din același scenariu! Covrigarul simte că „e la manete”. Dar nu e și veți vedea extrem de bine de ce nu e!

Însă, prin promovarea leghebetistei, se dă un semnal, cum că „problema” e la impuse! Dacă l-ar întreba cineva pe covrigar dacă va fi de acord cu introducerea legislației LGBT după alegeri, va da din colț în colț. Dar nu-l va întreba nimeni întrucât „mâinile din spate” au interzis acest subiect înainte de alegeri! Nu se va dezbate așa ceva! Spun chestia asta tare ca s-o audă și George Simion care, deși se pronunță împotrivă, are o jenă în a-i întreba live pe contracandidații săi cum e cu chestiunea în cauză.

Hotărârea păpușarilor e ca întreaga legislație – scrisă deja și pregătită să treacă prin asumare – să fie introdusă brusc, imediat după alegeri. O va face forța care va câștiga alegerile și va susținută de TOATĂ clasa politică, exceptând ceva mișcări marginale pentru a se mima democrația (probabil aici vor intra George și „suveraniștii” cu spectacolul).

Ce trebuie să înțelegeți din ceea ce v-am spus? În primul rând că Agenda accelerează, apoi că Marcelică de la covrigi ar vinde-o și pe mă-sa ca să arate el cât de șmecher de Buzău e și, nu în ultimul rând, că toate cărțile sunt făcute deja. Spor la confruntări!

 

Autor: Dan Diaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu