sâmbătă, 24 august 2024

ANUNȚ

 


Dragii mei prieteni!

Azi era stabilit să fie anunțate premiile literare, legate de ,,Personalitatea lui Vasile Lucaciu". Materialele au ajuns, le-am numerotat și le-am trimis spre jurizare, în graficul planificat.
Pentru că, atât eu, cât și membrii juriului, am avut o săptămână extrem de încărcată, facem următorul comunicat, spre cei care au trimis materialele: data finală de anunțare a premiilor și a premianților va fi în ziua de duminică, orele 20.00.- urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc într-una din zile în cadrul taberei. Nu ne asumăm responsabilitate trimiterii premiilor prin serviciile poștale sau curierat. De aceea, doar cei prezenți își vor putea ridica premiile! Dacă, unii dintre premianți nu pot fi prezenți, premiul rămâne în arhiva revistei ,,DIN VATRA SATULUI", urmând ca el să fie valorificat în funcție de cum se va stabili de colectivul de redacție, cu anunțarea premianților despre hotărârea luată (exemplu - o sumă de bani va fi donată spre o instituție sau spre o familie care are nevoie de sprijin și ajutor).
Mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de respectul și aprecierea noastră!
Din punctul meu de vedere, materialele Domniilor Voastre sunt extrem de interesante și valoroase. Chiar și eu, personal, aștept decizia juriului! Cu siguranță le va fi greu să ia decizii. Vă mulțumim că ați avut încredere în noi și în proiectele noastre.
Premiile constau în sume de bani, cărți și reviste de la partenerii taberei, diplome și medalii. Avem multe surprize!
Așteptăm să ne vedem cu mare drag!
Organizatorii Taberei literare ,,Oprește-mă, la tine, Maramureș! Oprește-mă, în tine, anotimp!", Ediția 2024, vă asigură de prețuire și respect.

VASILE BELE
Chiuzbaia, 23 august 2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu