vineri, 30 august 2024

Gigi Becali, a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu liderul partidului AUR. Vrea să fie senator al României!

 

După dictonul „Frate cu frate”, suveraniștii se unesc. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu liderul partidului AUR, George Simion. Surse exclusiv EVZ spun că va candida la alegerile parlamentare din 2024 pe lista acestui partid. Vrea să fie senator al României!

Declarația a fost făcută în cadrul unei intervenții la România TV, unde Becali a confirmat că promisiunea sa de a-l sprijini pe Simion datează de doi ani și că acum este momentul să își onoreze angajamentul.

„O să fie un partid politic, da. O să fac un anunț oficial. Vreau să-l ajut pe George Simion, i-am promis acum doi ani că o să-l ajut și o să-l ajut”, a declarat Becali, lăsând să se înțeleagă că alianța cu AUR era planificată de mult timp și că se concretizează acum, pe fondul creșterii popularității partidului.

Intrarea lui Becali pe scena politică nu este o surpriză completă, având în vedere implicarea sa anterioară în politică. Dar și declarațiile sale publice în favoarea unor inițiative naționaliste și conservatoare. Deși nu este clar ce rol va juca în campania electorală, candidatul FCSB-ului promite să fie o figură proeminentă în echipa lui Simion, atrăgând astfel o parte semnificativă din electoratul său. Până acum politica nu-i mirosea prea bine…Dar fotbalul devine un avantaj, când echipa câștigă. Marcel Ciolacu a fost și el prezent la meci.

În AUR sunt foarte mulți membri din fostul PNG-CD, partidul lui Becali.

 

Sursa: EVZ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu