sâmbătă, 24 august 2024

I-au distrus cariera! John McEnroe crede că Simona Halep are motive de supărare...


În cadrul unei discuții cu jurnaliști din mai multe țări, John McEnroe, expert Eurosport la US Open, câștigător a șapte turnee de Grand Sleam, s-a declarat surprins de situația în care e implicat Jannick Sinner și a făcut referire la cazul Simona Halep.

„În primul rând, cred că în ambele cazuri a durat procesul prea mult. Cu Sinner se pare că s-a întâmplat în martie, acum suntem în august. Pare că durează mult pentru toată lumea.
Apoi, în cazul Simonei... Nu știu detalii despre niciun caz. Nu știu ce au găsit în cazul Simonei și al lui Jannik. Dar pot cu ușurință să înțeleg de ce ar fi supărată. Nu încape îndoială. Totul a durat câțiva ani și i-a dăunat carierei.
Se pare că, pentru moment, nu va fi nicio suspendare pentru Sinner. Încă încerc să-mi dau seama ce se întâmplă. Nu sunt doctor, nu știu... Spun că s-a găsit o cantitate mică a acelei substanțe în organismul lui. Dar nu știu ce înseamnă mult”, a spus John McEnrone.
Apoi a continuat: „Cazul lui Sinner a fost cea mai mare surpriză a anului. A venit de nicăieri. Nu e ca și cum arată ca Hulk Hogan. Te întrebi cum s-a întâmplat. Pare o nebunie!.
Iar când jucătorul de pe locul 1 pățește asta e șocant. Nu știu ce se va întâmpla mai departe. Unii jucători vor fi mai înțelegători, alții poate vor fi supărați. Și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă era alt jucător în locul lui”.

Gr. Ciascai


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu