sâmbătă, 24 august 2024

Marcel Ciolacu, atac la valorile europene LGBT: „Sunt un om normal”

Se  vede ca are Bacalaureatul? Marcel Ciolacu a susținut un lung discurs în ziua de sâmbătă, 24 august, în cadrul Congresului PSD, la care s-a votat candidatul la prezidențiale și noua conducere a formațiunii.  Printre subiectele abordate de Marcel Ciolacu s-a numărat și protejarea familiei naturale/tradiționale.

„Susțin libertatea economică, religioasă și sexuală. Dar să contești toate valorile nu e o formă de manifestare a libertății, cei care batjocoresc familia sunt cei care trăiesc fără căpătâi. Am o calitate importantă: sunt un om normal, nu vreau să par altfel decât sunt”, a declarat Ciolacu. Ads Marcel Ciolacu, atac la adresa PNLDe asemenea, premierul a lansat atacuri la adresa partenerilor din coaliție, de la PNL, pe care acum îi consideră dușmani.„Asta nu înțeleg cei care fumau în birouri. Au închis școli, au închis și biserici. Au furat toată demnitatea acestei națiuni. Am avut lideri fără suflet și fără Dumnezeu”, a mai transmis Ciolacu, cel care va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD, la final de an.

Președintele PSD va fi în continuare Marcel Ciolacu, prim-vicepreședinți vor fi Sorin Grindeanu (reconfirmat), Daniel Băluță (în locul Gabrielei Firea), iar Paul Stănescu va ocupa funcția de secretar general. Elisabeta

 

Sursa: Napocanews.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu