luni, 26 august 2024

MIND Monday - despre CREȘTERE INTENȚIONATĂ


 

Bună Dragos,

"Cresterea trebuie aleasă din nou și din nou. Frica trebuie depășită mereu și mereu." - Abraham Maslow

Probabil că una dintre cele mai mari limite pe care o punem dezvoltării noastre vine din presupunerea că odată cu absolvirea unei școli și atingerea vârstei adulte se încheie și procesul creșterii noastre.


Viața ne pune mereu în fața provocărilor și ne dă mereu lecții de creștere. Însă, ne lasă și libertatea de a alege dacă răspundem provocărilor sau ne retragem în zona de confort, dacă învățăm din lecții sau alegem să ne plângem de milă.


Există vorba aia înțeleaptă “cât trăiește, omul învață”. Și ca orice vorbă înțeleaptă, are și un înțeles ascuns... viața ne demonstrează că nu orice om învață, ci doar omul care-și deschide mintea și inima și alege să învețe și să continue să crească.


NU știu dacă tu vrei să continui să crești sau crezi că nu ai vreo limită de depășit acum (deși dacă ești dedicat dezvoltării tale personale, mereu sunt limite de depășit!), dar oare ce s-ar schimba dacă ai fi mai intenționat/ă să-ți dezvolți inteligența emoțională, sau capacitatea de a gândi creativ sau să-ți îmbunătățești atitudinea, de exemplu?!


Am enumerat doar câțiva din cei 12 factori cheie în dezvoltarea personală pe care i-am inclus în programul DINCOLO DE LIMITE.

Sunt peste 4 ore de training video în care aduc informații relevante despre impactul fiecărui factor și am inclus 12 ghiduri cu 40 de exerciții de coaching care te ajută să îți crești nivelul de conștientizare și să identifici pași concreți de acțiune spre schimbările pe care ți le dorești.

DETALII AICI

Mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul lunii august, când reducerea de 50% la achiziționarea programului DINCOLO DE LIMITE va expira.

ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL AICI

Am creat programul DINCOLO DE LIMITE în așa fel încât să fie relevant de fiecare dată când revii la el, tocmai de aceea cei care achiziționează programul primesc un cont pe platforma mea și vor avea acces nelimitat la program.


Am creat acest newsletter ca o sursă permanentă de idei și întrebări. Folosind constant această sursă, mintea ta se va îmbogăți cu gânduri noi, care vor conduce spre acțiuni și comportamente noi, care vor genera schimbări pozitive ce îți vor îmbogății viața.

Dacă îți place acest newsletter, fă-l cunoscut și prietenilor tăi! Dacă faci asta, eu îți mulțumesc!

Cu prietenie,

Bianca


LET ME BE YOUR GPS!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu