joi, 22 august 2024

Lasconi și-a angajat bărbatul șomer la Parlament! Dacă ajunge la Cotroceni, îl face vicepreședinte?!

Un nou scandal cutremură partidul reziștilor. Soțul Elenei Lasconi ar fi angajat pe funcția de consilier juridic al USR în Parlament, pe un salariu de 6.300 de lei pe lună. 

„PSD denunță demagogia ridicolă a președintei USR Elena Lasconi care se erijează în instanță morală, dar continuă fără nicio ezitare nu doar să-i protejeze și să-i promoveze pe corupții și penalii din partid, ci și să practice nepotismul ordinar. 

Și-a propulsat soțul din postura de avocat-șomer, fără palmares și fără perspectivă, în poziția de consilier juridic la grupul parlamentar al USR, plătită din bani publici. 

Este evident că USR-ul condus de președinta Elena Lasconi e la fel de rău și de nociv precum USR-ul din perioada Drulă, zis Rangă. 

N-a învățat nimic din înfrângerea usturătoare administrată de alegători și continuă să fie același partid al scandalului cu orice preț, al acuzelor mincinoase și al propagandei deșănțate”, se arată în comunicatul PSD. 

Deși este avocat, soțul candidatei la Cotroceni ar fi avut un parcurs slab în carieră. În 23 de ani de activitate ca jurist, el ar fi participat doar la 13 procese în instanță, dintre care unele l-ar privi personal, spun jurnaliștii. 

În plus, anterior numirii sale în USR, bărbatul ar fi câștigat doar 700 de lei pe lună din avocatură, iar în 2020 nu a raportat niciun venit...

C.L.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu