sâmbătă, 9 octombrie 2021

BUCURIA VINE (ȘI) SÂMBĂTA ASTA!


Au ieșit de la tipar și au plecat (în)spre autoare, critici și cititorii poetei Voica Rusu cărțile „Lumina sinelui din templul efemer” și „Intersecție de universuri”, ambele apărute-n cadrul Colecției Poesis a Editurii ECREATOR, primele din cea de-a doua sută din această colecție.
„Lumina sinelui din templul efemer” este susținută critic de Petronela Apopei, Nicolae Dina, Dragos Gelu și Romeo Ioan Rosiianu.
„Intersecție de universuri” - ediție revăzută și adăugită - are prefața făcută de Coca Popescu, postfața de Petronela Apopei, referințe critice Aurelia Rînjea și Romeo Ioan Rosiianu.
Ambele cărți sunt ilustrate cu picturi semnate de Carmen Mihaela Coca, ambele au coperțile realizate de Solticzki Adalbert, ambele după idei ale autoarei.
URMEAZĂ două cărți de poezie ale lui Marin Rada, câte unul va fi semnat de Iulia Dora Marinescu, Voica Rusu și Mag Katherine, volumele de debut semnate de Irina Vera Terebesi și Ica Gaftone, o carte de eseistică semnată de Cristian Gabriel Moraru, precum și cărți de critică literară semnate de Petronela Apopei, Dragos Gelu și Nicolae Toma.
De asemenea, încă vă puteți înscrie la antologia VARA SPERANȚEI, antologie ce va fi lansată în deschiderea celei de-a VII-a ediții a Festivalului (Inter)Național de literatură ECREATOR, ce se va desfășura la finele lunii octombrie în Baia Mare.

Romeo Ioan ROȘIIANU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu