vineri, 27 iulie 2012

Cotidianul francez L'Équipe a intrat în Cartea Recordurilor cu ediţia dedicată JO 2012


Cotidianul sportiv francez L'Équipe a primit din partea Guinness World Records titlul de cel mai mare ziar din lume, după ce a publicat ediţia de joi, dedicată Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, într-un format mare.
Cu dimensiuni de 56 x 80 de centimetri - dublul mărimii normale -, ediţia de joi a cotidianului sportiv, un număr de colecţie, este însoţită de un afiş al sportivului judo francez Teddy Riner în mărime naturală, adică 2,03 metri.
"L'Équipe a sărbătorit întotdeauna performanţele atleţilor, recordurile şi realizările lor. În ajunul (competiţiei) şi în propria sa manieră, redacţia L'Équipe sărbătoreşte debutul Jocurilor Olimpice 2012 cu acest număr de colecţie".
Reprezentanţii cotidianului spun că stabilesc astfel recordul pentru "cel mai mare cotidian sportiv din lume omologat de Guinness World Records".
Jurnalul publică în ediţia de joi, printre altele, lista integrală a medaliilor olimpice câştigate de sportivii francezi de la prima ediţie a Jocurilor Olimpice moderne, din 1896.Mediafax

                                                                                Cristi Somesan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu