luni, 30 iulie 2012

Palatul Copiilor Baia Mare, reprezentat cu succes la Festivalul interna'ional “Delfinul de Aur” Năvodari 2012


 Pe scena Teatrului de Vara ”Laurentiu Duta“ din Navodari, jud. Constanta, a avut loc, in perioada 9 – 15 iulie 2012, cea de-a X-a editie a Festivalului International ”Delfinul de Aur”. Din cei 52 de concurenti proveniti din toate colturile Romaniei, dar si din Bulgaria, Italia si Turcia, 15 dintre acestia au reprezentat cu succes Palatul Copiilor din Baia Mare.
Nominalizam participantii, precum si premiile obtinute de catre acestia:
- Cristian Necsoi – premiul I
- Carla Vasut – premiul II
- Iulia Roman – premiul II
- Camelia Crisan – premiul II
- Ariana Lungu – premiul III
- Andrei Petrus – premiul III
- Maria Nita – mentiune
- Iulia Bozga – mentiune
- Vanesa Bucisan – mentiune
- Larisa Achim – mentiune
- Andreea Candea – mentiune
- Antonia Tohatan – premiu special
- Alexandra Ardelean – premiu special
- Dana Ardelean – premiu special
- Teodora Stefan – premiu special
Coregrafiile participantilor au fost asigurate de catre Trupa Galactic Dance Baia Mare, Ansamblul AS - Palatul National al Copiilor Bucuresti, Trupa Future M&Q Oradea si Trupa Domino a Palatului Copiilor Cluj-Napoca.
Nu putem incheia aceste randuri fara a multumi organizatorilor, si anume: profesoarei Doina Bentu – director al Palatului Copiilor Baia Mare si initiatorul Festivalului International ”Delfinul de Aur” ( LA MULŢI ANI CU OCAZIA ZILEI DE NAŞTERE!!!), Asociatiei Prietenii Tinerelor Vedete - infiintata din initiativa parintilor ai caror copii frecventeaza Cercul de Muzica Usoara din cadrul Palatului Copiilor Baia Mare si, nu in ultimul rand, Consiliului Judetean Maramures pentru acordarea sprijinului financiar prin programul judetean pentru finantarea nerambursabila din bugetul judetean a programelor, proiectelor si actiunilor culturale pe anul 2012.

 Preşedinte Asociaţia Prietenii Tinerelor Vedete, Adriana Diaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu