joi, 30 aprilie 2020

COMUNICAT DE PRESA / " FESTIVALUL PRIMĂVERII "- STARPRESS 2020 , planificat la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în perioada 16-17 mai 2020, NU SE VA MAI ORGANIZA IN ACEST AN!


" FESTIVALUL PRIMĂVERII "- STARPRESS 2020 , planificat la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în perioada 16-17 mai 2020, NU SE VA MAI ORGANIZA IN ACEST AN!
LIGYA DIACONESCU - revista internațională STARPRESS –vă informează că:
- DATORITĂ STARII DE URGENȚĂ, ÎN ACEST AN, ANUL CORONAVIRUSULUI - NU MAI PUTEM ORGANIZA " FESTIVALUL PRIMĂVERII "- STARPRESS 2020 , planificat la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în perioada 16-17 mai 2020.
Mi-ar fi bucurat sufletul REANTALNIREA cu scriitori , cântăreți și pctori valoroși, printre care amintim - participarea anunțată a creatorilor de frumos, președintele Asociației culturale HOPE din NEW YORK, USA- MARY SMITH (partener media) , scriitoriii MIKE SMITH - din NEW YORK - USA , ANDI BRAUNER - din Köln GERMANIA, VIOLETA ANSON din Ontario, CANADA, MARIANA POPA, NADIA URIAN, GEORGE ECHIM, IULIANA CIUBUC, MARINELA BELU CAPȘA, RODICA GHINEA, NICOLETA CLAUDIA DRĂGAN BUCȘE, prof . ION TOPOLOG , prof. MIRCEA DOREANU, VICTOR MANOLE, ANDRADA VICTORIA DIACONESCU și alții, talentata cântăreață de pricesne și muzică ușoară - MARIA BRADEAN, solistul-compozitorul de romanțe - GHEORGHE CĂRBUNESCU, renumitul cântăreț de muzică populară GEORGE ECHIM , numeroși membri ai Ligii Scriitorilor Brașov și ai Uniunii Scriitorilor din România, pictorița EVA HOFMANN din Germania, colaboratori ai revistei "CLAVIATURI", (partener media al REVISTEI INTERNAȚIONALE STARPRESS), având ca organizatori pe LIGYA DIACONESCU și MARIANA POPA.

Speram ca FESTIVALUL PRIMĂVERII să îl putem TRANFORMA în acest an în FESTIVALUL TOAMNEI la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în acceasi formație, ba chiar și cu mulți alți participaniți!

LIGYA DIACONESCU
Director general / Revista româno-canado-americană STARPRESS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu