joi, 30 aprilie 2020

HOROSCOP LUNA MAI 2020 – PREVIZIUNILE ASTROLOGICE ALE LUNII MAI


1.      TAUR
Fire impulsivă cum ești, ajungi în situații de-a dreptul explozive. Sentimentele nu ți s-au schimbat, însă armonia din cuplu se clatină. Conjuncția Soarelui cu Uranus încurajează libertatea de gândire și de exprimare, dar măsura trebuie să o găsești tu prin echilibru.
2.      GEMENI
Puterea ta de seducție este la cote înalte. Nu abuza de farmecele tale. Întreabă-te ce contează mai mult pentru tine: fascinația pe care o exerciți sau iubirea la care visezi?!
3.      RAC
Dacă nu îți ții gura riști să spui lucruri pe care le vei regreta. Te așteaptă schimbări mari, dar benefice. Nu îți va fi deloc ușor, însă este o șansă pe care nu o primești de două ori în viaţă.
4.      LEU
Ai inițiativă, deții controlul, dispui de energia necesară pentru a realiza lucruri mărețe. Folosește-ți autoritatea și diplomația, dar ține cont și de faptul că poți pierde prieteni și parteneri, chiar totul.
5.      FECIOARĂ
Dacă tot ce ai făcut până acum a fost corect, vei obține aprecieri. Dar dacă ai greșit, va trebui să răspunzi și să plătești. Ai zile în care te înțelegi cu toată lumea, dar și perioade în care ești insuportabilă.
6.      BALANȚĂ
Îți este căutată compania pentru umorul debordant, dar ar fi bine să iei în serios unele lucruri. Există aspecte ale vieții au nevoie de o abordare obiectivă și realistă. Apără-ți convingerile dar nu îi forța pe ceilalți să ți le împărtășească.
7.      SCORPION
Ce talent ai să complici lucrurile… Nici măcar atunci când ți se aduc argumente că greșești, nu cedezi. Cât despre problemele pe care refuzi să le discuți: rezolvarea o găsești atunci cand le pui pe masă, nu sub preș.
8.      SĂGETĂTOR
Ai intrat într-o stare de leneveală din care nu mai poți (sau nu mai vrei?) să ieși. Apucă-te să-ți reorganizezi viața personală și profesională. Nu risca să provoci conflicte pe care poț să le eviți.
9.      CAPRICORN
Confuzia cu privire la aspectul financiar se va lămuri abia luna viitoare. Așa că nu-ți bate capul de pe acum pentru că îți consumi inutil energia. Ce-i al tău, al tău va fi!
10.  VĂRSĂTOR
Optimismul și sensibilitatea ta sunt în contrast cu intoleranța pe care o manifeşti față de cei apropiați. În general ai dreptate, dar încearcă să fii rezonabilă și să mai reduci din pretenții.
11.  PEȘTI
Stilul tău de viață de până acum nu mai corespunde posibilităților actuale. Da, este greu să mănânci pâine după ce te-ai hrănit numai cu cozonac, dar până la urmă erau niște extravaganțe. Readaptează-te urgent, treci pe leguminoase!
12.  BERBEC
Deciziile bune luate luna trecută își arată efectele. Financiar vei reveni în forță. Este meritul tău că n-ai dat credit speculațiilor. Noi persoane vor vrea să intre în viața ta. Analizează-le înainte să le primești.
                                                                               dr. Iulian COZA
Sursa: Avantage
Foto: 123rf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu