marți, 21 aprilie 2020

[Timpul_adevarului] DISTANTA SPIRITUALA


Hristos in voi, nadejdea slavei. (Col.1:27)\
..”Isus i-a raspuns: "Oricine pune mana pe plug, si se uita inapoi nu este destoinic pentru Imparatia lui Dumnezeu.(Luca 9;62)”
Si cel neprihanit va trai prin credinta; dar, daca da inapoi, sufletul Meu nu gaseste placere in el." (Evr.10:38)
Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." (Apoc.21:8)

ATENTIE POPORULE, NATIUNE ROMANA,

CARE ESTE DISTANTA..SPIRITUALA..CE O PASTREZI FATA DE ISUS HRISTOS.???

La 48 ore- 21.04.20- dupa Sarbatoarea Invierii Domnului Isus si urmare luptei impotriva virusului COVID-19, BILANTUL SPIRITUAL al Romanilor se prezinta astfel;

1-Prin Declaratiile publice facute de la nivelul cel mai inalt- s-a produs o SCHISMA(separare) intre;
a- Presedentie,Guvernul Romaniei ,pe de-o parte -CARE RESPING ACORDUL INCHEIAT INTRE Biserica Ortodoxa Romana si MAI privind Sarbatoarea Pastelor
b-Biserica Ortodoxa Romana,Ministrul Afacerilor Interne,pe alta parte,-CARE MENTIN PREVEDERILE ACORDULUI INCHEIAT INTRE EI,privind Sarbatoarea Pastelor de catre credinciosii ortodocsi. Ministrul respectiv a cerut ajutorul Lui Dumnezeu prin expresia""DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ROMANIA SI PE DVS. ORIUNDE VA AFLATI"
2- Biserica Ortodoxa s-a organizat si a depus TOATE eforturile necesare, in asigurarea Impartasirii credinciosilor ortodocsi cu Trupul si Sangele Domnului Isus.
3-Credinciosii ortodocsi-in loc sa-l primeasca pe Isus in inima,prin citirea Bibliei si rugaciuni- ca LUMINA ADEVARATA- asa cum este scris in Biblie „”Isus le-a vorbit din nou si a zis: "Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii." (Ioan.8:12)”” AU asteptat si primit lumina..””sfanta”” adusa de la Ierusalim cu costuri financiare foarte mari.
4- Cultele Neoprotestante-prin Comunicatele date- au OPRIT in aceasta luna- acordarea CINEI Domnului(Impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului) a enoriasilor respectiv,implinind astfel Cuvantul Lui Dumnezeu scris;
(Ioan 5;53)”” . Isus le-a zis: "Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva.””
5- Adunarile Neoprotestante Independente (inclusiv o parte din credinciosii care merg prin CREDINTA din cadrul Cultelor Neopr.) AU depus TOATE eforturile-ONLINE- si au distribuit CINA –Impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului-implinind astfel Cuvantul Lui Dumnezeu scris;
(Ioan 5;54-56)”” . Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu are viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi.
.. Caci trupul Meu este cu adevarat o hrana, si sangele Meu este cu adevarat o bautura.
.. Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane in Mine, si Eu raman in el.”

6- Iluminatii cu ..lumina sfanta.. NUMAIDECAT au incins lupte sangeroase pe strazi,in mai multe localitati(Hunedoara,Sacele,Fetesti, Rahova,Balotesti) –cu organele de Politie,aratandu-si astfel „”dragostea „” fata de aproapele..

7- Un preot cunoscut-pentru cantecele si dansurile publice pe postul TV- a afirmat public ca..””aceste grupari de scandalagii ,apartin gruparilor religioase Neoprotestante ,care raspandesc ura,dezbinare etc.

8- Pentru-ca Dumnezeu,care este LUMINA si sanctioneaza imediat ,asa cum este scris;
„”Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina. (Efes.5:13) „”
a INCHIS gura acestui preot,lasandul ..fara grai.. prin difuzarea de catre acelasi post-Romania TV- –in minutele imediate – a unui videoclip in care ..un preot-staret la Cotmeana.. ADRESA INJURII -in timpul Slujbei -enoriasilor ce se aflau in interiorul locasului de cult precum si jurnalistilor,care solicitau raspunsuri la intrebarile puse acestuia.
Acest videoclip a aratat CLAR , unul din izvoarele urii,dezinformarii etc. aflat sub protectia..luminii sfinte ..venita de la Ierusalim.

9- Noua schema de vindecare a pacientilor infectati cu COVID-19 ,aplicata la Timisoara de catre medicul Virgil Musta..””se bazeaza foarte mult pe ajutorul Lui Dumnezeu ..care se roaga in fiecare seara pentru ca starea pacientilor internati sa evolueze bine..”asa cum a declarat in interviul dat jurnalistului Mihai Gadea.

10-Un contributor pe subiectul-Ideologiile viitorului- a impartit populatia in trei Multimi ,dupa cum urmeaza;
A-Multimea „”Stai acasa,noi lucram pentru tine”’
B-Multimea „Repornim economia”
C- Multimea „usor de manipulat,neserioasa etc”formata din gruparile religioase ,care NU sant interesate de lucrurile materiale,pamantesti etc.

11- In viitorul apropiat,balanta v-a fi data de luptele intre Multimea A si Multimea B,.. fiind DETERMINATA FINALMENTE de ..partea in care se v-a aseza Multimea C..urmare puteriii de MANIPULARE A ACESTEIA de catre ..Multimea A si Multimea B.

Fata de cele de mai sus ,dragul meu CRESTIN Roman-TREZESTE-TE si te rog sa te cercetezi personal si sa-ti dai raspunsul la urmatoarele intrebari;
a- Care este distanta.-SPIRITUALA- pe care o pastrezi intre tine si Isus??
b- Ce deciziii ve-i lua pentru tine si familia ta,in viitor??
c- In care Multime –dintre cele trei aratate mai sus- te afli ??
d- Ce TABARA ve-i alege pentru viitor ??
- Tabara Domnului Isus Hristor ,care este VIATA.. VESNICA
- Tabara lui Faraon,care este MOARTE VESNICA

MY GOD BLESS ROMANIA&ROMANIAN PEOPLE.AMEN!


                                                                                 DRAGOMIR OLTEAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu