luni, 6 aprilie 2020

Declarație de presă - Degeaba facem campanie cu STAI ACASĂ dacă plimbăm salariații


Declatrație de presă

                                                                                                                                                                  Din cauza faptului că bugetul este în prezent extrem de solicitat, am lansat ministrului muncii propunerea, de a trimite în șomaj tehnic pe toți funcționarii publici, angajații din companiile de stat, dar și celelalte autorități publice, începând cu vineri 10 aprilie, până în data de 30 aprilie.          Aceste măsuri ar trebui aplicate în contextul în care, în luna aprilie angajații beneficiază în total de 4 zile libere (în funcție de religie), cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În acest fel se limitează circulația persoanelor la maxim și se face economie la bugetul de stat, bani ce pot fi folosiți la plata salariilor din lunile următoare.
            Odată cu această propunere se mai rezolvă o problemă, în acest fel nimeni nu mai iese pe stradă, nu se mai folosește transportul în comun, cu excepția sectoarelor aflate în prima linie de gestionare a crizei. Degeaba ne facem reclamă cu sloganul Stai acasă”, dacă în continuare sunt plimbați la muncă 1,5 milioane de angajați din aparatul administrativ.
            Chiar dacă măsurile acestea par extrem de restrictive, doar așa reușim să repornim economia în cel mai scurt timp cu efecte negative cât mai mici cu putință.




                                                            Deputat independent,
                                                              Marius Sorin Bota

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu