sâmbătă, 26 iunie 2021

ADOLESCENTII REMARCABILI CARE PROMOVEAZA ABSTINENTA


Dacă multora dintre părinți nu le pasă de dezorientarea sexuală a copiilor lor ori sunt pasivi, unui număr tot mai mare de adolescenți le pasă. Sunt tinerii tot mai vociferi în spațiul virtual care resping pornografia, confuzia sexuală, elgibitismul și sexualizarea tineretului. Sunt numiți "puriteens", versiunea curentă a "puritanilor" Secolului XVII, care și ei promovau puritatea sexuală.

Un fenomen nou

Pe 14 iunie Rolling Stone a publicat un articol privind acest segment demografic în creștere al adolescenților. Ei sunt numiți "the zoom generation / generația zoom", ori "zoomers", copiii generației mileniale ("millenials") născuți între 1984 și 2004. [Link: https://www.rollingstone.com/.../puriteens-sex-negative.../]

Puriteens au apărut peste noapte. Nimeni nu le cunoaște originea specifică, locul în care au apărut și cine a lansat această mișcare. Este însă o mișcare care a apărut relativ recent, în martie. Pare să fie o mișcare care a apărut pe Tik Tok și Twitter ca reacție la sexualizarea în creștere a acestor platforme. A apărut când cineva (exact cine nu se știe) a început să riposteze și să critice declinul moral promovat de adulți în spațiul virtual. Vocea inițială a devenit un bulgăre de zăpadă, iar apoi o avalanță care acum îneacă spațiul virtual. Rolling Stone este o publicație care promovează sexualitatea nenaturală. Autorul îi definește pe puriteens ca fiind "a theoretical type of extremely online youth that is incensed by any display of sexuality on the internet / o mișcare a adolescenților online care este foarte deranjată de prezența grafică a sexualității pe internet".

Acești tineri "are prone to calling out anyone they see falling short of their standards / rușinează pe toți cei care se comportă contrar standardul lor". Puriteens sunt considerați "mai conservatori" privind sexualitatea decât generația părinților lor. Ei se pronunță și împotriva "marșurilor diversității" pe care le desemnează ca fiind "deșanțate". Rolling Stone zice că acești tineri sunt împinși de la spate de un grup bine organizat care promovează, de fapt, "homofobia". Autorul e îngrijorat pentru că acțiunile adolescenților au influență și cauzează diviziuni chiar și în tineretul elgibitist. Șocant pentru autor este și un studiu recent publicat conform căruia doar 1% dintre "puriteens" s-ar simți "comfortabili" să întrețină relații sexuale la prima întâlnire cu prietena ori prietenul lor. Procentul acesta este de 27% la cei între 35 și 44 de ani.

Dacă Rolling Stone e dezamăgit, noi trebuie să ne bucurăm. Se discern semne pozitive pe orizont. Se simte o trezire morală în generația tânără. Asta trebuie să ne încurajeze pe toți și să ne determine și pe noi să luptăm împreună cu acești tineri pentru moralitate și normalitate în societate.

Părinții către copilul de 5 ani: Ce cadou vrei de ziua de naștere? Răspuns: Să mă considerați "băiat"

Nu inventam acest lucru. Este real. Știri socante de acest fel apar cu duiumul, din nefericire, în fiecare zi. Sunt socante prin natura lor stranie, extrem de bizară, dar și tragică: adulții, oamenii presupuși maturi acționează ca și când ar avea mintea unui copil, o minte cât o gămălie.

Iată o astfel de știre cu adevărat șocantă. Un sociolog american, femeie, și soțul ei, bărbat, au adus pe lume un copil în mai 2016. L-au numit "Zoomer", dar au refuzat să dezvăluie sexul lui "Zoomer", spunând, "we don't disclose Zoomer's genitals / nu dezvăluim sexul lui Zoomer". [Link: https://www.theblaze.com/.../gender-neutral-theyby-mom...]

Când a împlinit cinci (5) ani, Zoomer s-a declarat băiat și a cerut părinților lui să i se adreseze ca "băiat".

Da, există o idolatrie a sexualității, a bizarului sexual, a confuziei sexuale, a transgenderismului. Părinții lui Zoomer au scris, în cei cinci ani, o carte pe tema "gender creative parenting / cum să fii un părinte creativ din perspectiva genului". [Apropo: dacă educația sexuală va fi introdusă în România, în 10 ani cel mult această teorie va fi predată și în școlile României]. Părinții lui Zoomer sunt entuziasmați. Spun ei: "I'm witnessing my child create their own gender / văd cu ochii mei cum copilul meu își creează propriului lor gen …" Am scris "lor" pentru că, în opinia părinților lui Zoomer, Zoomer s-ar putea să se răzgândească și să devină altceva decât "băiat".

Privind gândirea și mintea, acești părinți sunt dincolo de orice abilitate a segmentului rațional al societății să îi înțeleagă. Perplexitatea este și mai mare pentru creștini. Noi credem că Dumnezeu ne-a creat, pe noi și pe copiii noștri, "parte femeiască și parte bărbătească". Creativitatea Lui este perfectă, pe când a noastră deficitară la infinit. Nu noi ne creăm, și nici sexul pe care-l posedăm nu poate fi un rezultat al "creativității" noastre. Când părinții / adulții înnebunesc, rezultatul inevitabil pentru societate este același: o societate nebună.

Ereziile USR-iste

USR + PLUS + dl Iohannis dau dovadă de multă tenacitate și perseverență. Dar în sens negativ. Urmăresc cu orice preț instituirea în România a educației sexuale și a parteneriatelor civile, chiar dacă nu au voturile necesare în comisii ori Parlament și nici nu le-au avut în trecut. Perseverența acestui triunghi al ereticilor denotă că el nu este conectat la realitatea din România, ci branșat în întregime la gândirea sexualizată a Bruxellesului. Se încearcă și demonizarea părinților României și o propagandă care pornește din mințile celor mai radicali ideologi ai Partidului Democrat din America. Mai tot ce scrie USR PLUS pe Facebook ori iese din gura dlui Barna este un copy + paste a formulelor și ideilor emanate de ideologii Partidului Democrat.

Ultimele ieșiri de acest gen au apărut în această săptămână si in cea trecuta. Dl Barna opinează că educația sexuală, în versiunea relansată de USR / PLUS, este necesară deoarece "trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților". Iar pe pagina de FB USR s-a postat sloganul "O țară în care copiii nasc copiii". Sloganul constituie furt intelectual, el fiind o frază la modă la avortiștii si activiștii elgibitiști din America de mulți ani.

Sloganul este o capcană desemnată să înduioșeze cetățenii să accepte educația sexuală, sub pretextul că ea poate preveni sarcinile la minori. Tentația este mare, dar rămâne o capcană. E trist când minorii nasc copii. E un fapt regretabil, dar unul care, din nefericire, a existat de-a lungul istoriei și va continua să existe atât timp cât adolescenților le va lipsi abilitatea de a se stăpâni și aștepta până la căsătorie.

Evitarea sarcinilor la minori este un deziderat comun. Dar metodele sunt diferite. Există o perspectivă creștin-conservatoare și una secular-distructivă. Prima propune abstinența ca metodă de prevenire a sarcinilor la minori, iar cea din urma educația sexuală. Prima propune păstrarea vieții copiilor nenăscuți în cazul sarcinilor minorilor, pe când cei din urmă propun avortul.

Studii făcute în America denotă o scădere remarcabilă a sarcinilor la adolescenți, cu toate că specialiștii nu sunt siguri de cauză: abstinență, contraceptive ori o combinație a acestor factori. Este însă clar că avortul nu poate fi o formulă pentru a remedia consecințele sarcinilor adolescentelor.

Din nefericire, gândirea USR-istă este aceeași și privind populația adultă. Femeilor adulte li se propune avortul sarcinilor "nedorite", o nouă categorie de sarcini care ar justifica cumva avortul. Conservatorismul este consistent: sarcinile adolescentelor, intenționate ori nu, și ale femeilor adulte, reprezintă viață și se impune să fie păstrate. Rămânem pe poziție: ne opunem și ne vom opune confuziei sexuale impuse prin educația sexuală în România. Educație pentru copii și minori da, dar îndoctrinare nu.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.  

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu