duminică, 27 iunie 2021

LA REVEDERE, ALBA IULIA! LA REVEDERE, BAIA MARE! Venim ...


Mai sunt câteva ore și ne vom lua rămas bun, de la Tabăra prieteniei literare ,,De amicitiae", Alba Iulia, organizată de poeta Mariana Moga. Dragi prieteni scriitori, participanți, vorbele îmi sunt seci ... cu atât mai mult cu cât, niciodată nu mi-au plăcut despărțirile. Mai ales de persoanele dragi! În numele, ori în virtutea, celor câteva zile petrecute împreună, vă adresez, din adânc de suflet, un mare mulțumesc.

Mulțumesc, tuturor participanților! Mulțumesc, pentru darurile primite. Plec de la Alba Iulia mult mai bogat. Plec fericit! Plec bucuros de ceasurile revederii. Promit, ca atunci când îmi va fi dor de voi, dacă nu voi avea altă variantă, mă voi opri la volumul primit ca dar, pentru a-mi ostoi dorul. Cred în marea familie a scriitorilor. Cred în bună prietenie a noastră. Vă așteptăm, cu mare drag și pe meleagurile maramureșene. Oricând sunteți bine veniți pe aceste meleaguri!
Mulțumesc, distinsei poete, Mariana Moga, organizatoarea acestei tabere literare. Mulțumesc pentru prietenia care ne-o oferi! Ești un om minunat, care realizezi lucruri minunate. Să îți dea Dumnezeu sănătate și putere, realizarea tuturor viselor și dorințelor, pe toate planurile. Mulțumim pentru invitația de a participa la această tabără literară. Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru prietenia existentă între noi.

VASILE BELE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu