miercuri, 27 aprilie 2022

Anca Costin Hendea, inspector general şcolar, numită secretar de stat la Ministerul Familiei

 


Anca Minodora Costin Hendea, inspector general şcolar din Maramureș şi consilier judeţean PNL a fost numită marţi, 26 martie 2022, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, minister condus de Gabriela Firea Pandele.

Miercuri, fosta inspector general școlar a postat pe facebook un mesaj de mulţumire pentru premierul Nicolae Ciucă şi PNL Maramureș:

“Mulţumesc Premierului pentru încredere şi, desigur, colegilor mei din conducerea PNL Maramureş care m-au susţinut pentru a ocupa funcţia de secretar de stat la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Încrederea tuturor mă onorează şi mă determină să îmi folosesc întreaga experienţă în îndeplinirea atribuţiilor pe care le voi avea la minister. Sunt multe proiecte care vizează politicile de tineret, susţinerea familiilor şi, cu siguranţă, vom reuşi să le implementăm, aşa cum s-a angajat întreaga echipă guvernamentală.

La capătul celor aproape 2 ani şi jumătate de mandat la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, le mulţumesc în mod special colegilor mei din Inspectorat, alături de care am muncit intens şi am depăşit provocări neaşteptate, precum pandemia sau războiul din vecinătatea judeţului nostru. Am început împreună multe proiecte importante pentru dezvoltarea şi modernizarea educaţiei maramureşene şi am convingerea că acestea vor continua, spre binele elevilor, prin respectarea legalităţii şi a interesului superior al elevilor.”

                                                                                                        GDL

6 comentarii:

  1. Felicitari doamna inspectoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un caracter infect...desigur promovata in functia de secretar de stat de PNL...abia astept sa vad relatia ei cu cealalta ministra zana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Gurile rele spun ca generaleasa nu mai doreste la catedra, fiindu-i urati copiii si a dorit o iesire eleganta din sistem poposind in Ministerul condus de PSD ista Gabriela Vranceanu Firea! Eu tot ca pe o infrangere o vad!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes doamna Hendea !
    Singurul lucru de reproșat ar fi acela că, în ianuarie 2021 în Sighet ați numit directori de școli neperformanți, strict politic....uni cu probleme mari comportamentale, adică bolnavi pshihici.
    Totul e trecător în viață, așa că succes în noua funcție !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,aveți dreptate, un caracter suprainfect, este promovată în funcție de proaspătul soț Costin&PNL!Dacă putea o înrola Costin în armată pe post de generăleasă.
    Generăleasa a promovat în funcții nulități după chipul și asemănarea sa călcând pe cadavre( a se citi valoroșii dascăli maramureșeni) Drum bun CONIȚĂ să te întorci când te-om chema! Adică VECI AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Costin Hendea, o nulitate ca dascal, om, parinte! Dar cum Dracul sau Lucifer e stapan in aceste vremuri pe pamant si-a batut joc si a promovat-o tocmai la ministerul care trebuie sa aiba grija de cei vulnerabili! Fara cuvinte numirea! PNL e mai rau ca... FSN!

    RăspundețiȘtergere