luni, 26 decembrie 2022

Constantin Gheorghe: Cinci subiecte de discutat la prânzul de crăciun, care garantează o păruială pe cinste!

 

Simpatizanti si membri ai comunitatii LGBT, participa la "Marsul Diversitatii/Pride" aflat la cea de-a X-a editie si organizat de Asociatia Accept in Bucuresti, sambata, 23 mai 2015. Peste 500 de persoane au participat, sambata, la Marsul diversitatii, in cadrul caruia au militat pentru reglementarea parteneriatului civil si au sarbatorit rezultatele referendumului din Irlanda, directorul Accept, Florin Buhuceanu, declarand ca societatea o ia inaintea politicienilor.

„Ăia de la NouvelObs ne oferă cinci subiecte de discutat la prânzul de Crăciun, care garantează o păruială pe cinste”, vorba jurnaliștilor noștri:

1. Wokismul. La noi nu garantează decât plictisul, asta în cazul în care comesenii sunt suficient de treji, să-și aducă aminte despre semnificația subiectului. Care pe aici nu face bucurii decât unei elite mai mult decât restrânse, amatoare de sincronism.

2. Naturopatia. Asta e ceva cu protecția naturii, specii pe cale de dispariție, și alte alea, toate incluse în remedii naturiste, genul suplimente alimentare. Mă rog, asta poate produce accese de nostalgie mesenilor, care-și vor aduce aminte de ventuzele și prișnițele bunicilor, precum și de alte remedii, gen vinul fiert.

3. Onfray-Houellebecq- Zemmour. Tot ce vei obține cu subiectul e: ”Bă, du-te și te culcă, ești mangă! Cine dracu sunt idioții? Colegi cu Salam?”

4. Mișcarea transgender. Poate, deși la câte glume fără perdea se vor fi spus, slabe speranțe ca filosofia pe marginea subiectului să mai excite pe cineva. Nici vorbă de păruială. Poate de porcăială.

5. Sandrine Rousseau. Puneți în locul duduii Maia Sandu, acest Jele ratat, dar cu tupeul lui. Poate, poate, vor fi ceva reacții, mai ales dacă e vorba că ar putea fi unificatoare de neam și de țară. Cine vrea așa ceva, în patria grijii pentru capra vecinului?

Bun, la noi e greu de pornit o păruială de la subiecte de genul ăsta. Câtă vreme MuiePSD întrunește unanimitatea, la ce altceva să te aștepți de la niște năuci care i-au votat de două ori și pe Petrov, și pe Puliken, și îl adoră de Plicușor Ban? Hai, Crăciun fericit! Și nu uitați: Slava Ukraine!

 

Autor: Constantin Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu