vineri, 30 decembrie 2022

Fățarnicii se adună! VeDeM nu suportă premii, numai acolo unde e nominalizat!

 


”Poietul” Marchiș Vasile Dan scrie împotriva concursurilor literare organizate de USR, LSR, de Primarii, Asociatii culturale, etc, și scrie împotriva semenilor săi,  ba mai mult,  toate site-urile pe care le accesează (mă gândesc că nu lucrează acum niciunde) scrie o poezie care se poate numi, după toate genurile acceptate de Academia Română, povești sau povestiri SCURTE!, ca și mintea dumnealui! Faptul că pe unele poezioare tip fabulă le postează pe site-uri, pagini de facebook , adică le scoate la suprafață e de vomitat!  La domnul VeDeM e de apreciat prostia dusă la maxim!

Notă. Apreciez faptul că dl. I.R. Roșiianu la câte cărți de poezii a editat, pe acest SPECIMENT l-a evitat! Mulțumesc Romeo!

Gelu Dragoș

6 comentarii:

  1. VASILE DAN MARCHIS30 decembrie 2022 la 11:54

    Eu către Bele am spus doar atât că poeziile lui, pe alocuri nu-mi plac(asta este o părere de-a mea),ceea ce i-a spus și poetul și artistul Nuțu Bota. Apoi el pe mail îmi spune să-i sug....felul cela, și câte alte cuvinte indecente. Am aici dovada. Chiar și în revista Convorbiri literare, redactorul spune cuiva dacă are naivități sau alte creații foarte slabe, că nu sunt publicabile. Fiecare are dreptul să spună că nu-i place ceva...dar asta nu este neapărat o părere care poate fi avizată de la oricine. Câți spun chiar de președintele țării că nu le place de el sau de prim-ministrul țării, însă toate acestea sunt doar afirmații/păreri personale sau păreri de grup separat. Nu pot fi luate la modul general. Ce ați scris voi, tu și Bele în public, că sunt neșcolit sau bou, măgar, etc și alte cele când am urmat după liceu o școală comercială de 2 ani în București ,de bucătar-patiser-cofetar cu diplomă, când am lucrat în domeniu 5 ani și am preparat sute de meniuri la diferite cantine și restaurante în București , cum își permite cineva să spună că sunt neșcolit sau să mă facă cum îi vine la gură. Am aici pe mail toate cele spuse de voi. Dar să le lăsăm toate așa cum sunt. Nu mă mai aduceți în discuții în public, iar astfel nici eu nu scriu nimic de voi de acum înainte. Atât! Eu de Bele sau de Danci, nu am scris niciodată nimic personal undeva în public, înafară de ce au publicat ei din creațiile lor în ”Sintagme codrene” sau în ”Izvoare codrene„. Ce vor spune cei din sistemul juridic dacă le voi arăta că de 4 ori în 4 rânduri pe mail Bele mi-a adresat cuvintele ”Să-i sug...felul cela? Și alte cuvinte care nu pot fi comparate în felul lor indecent cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord ca esti narcisist iar casa aia grozava din Asuaj e coproprietate, mi-a spus o pasarica> Dl. Emil Domuta a confirmat ca-i facuta de tatal si mama ta! cand tu erai la studii. Eu nu stiu ce sa mai cred! Muza nu ma ajuta aproape deloc! Sotia ta imi spune ca in afara de TIGARi si NERVI nu o mai servesti cu nici o decalicatese.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar diploma de bacalaureat ai,mai Vasilica pierde vara?Nu ai,raspund tot eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai golan de maidan care te vrei literat.La Asuaj pe tarla e locul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pinnochio e mic copil față de tine! Nimic din ce spui nu-i adevărat feisbucistule! In ultimii 3 ani ai fost dat afara de 5 ori din serviciu! Esti puturos si te crezi Eminescu! O sa vedem in timp impactul poeziilor tale! Poate nu va fi cazul, ca mergand la maicata, o femeie singura, la care cu nerusinare mergi dupa banutii ei de pensie, dupa oua, slanina (anul acesta n-ai taiat porc) o sa mori de aninitie iar muza de prea multe tigari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ciuruc de om acest analfabet cu aere de ,,fala mare,traista goala",tare in clanta si atat,un maidanez hai hui.

    RăspundețiȘtergere