miercuri, 28 decembrie 2022

Din ciclul ROMÂNIA NEDREAPTĂ! Procurorul Codruț Olaru s-a pensionat la 49 de ani și va avea o pensie de aproximativ 30.000 de lei!


 Sistemul pensiilor speciale prosperă în regimul Iohannis. Țara lui Iohannis a devenit țara tinerilor pensionari speciali. În valul de pensionări în rândul magistraților intră și procurorul Codruț Olaru, căruia i-a fost semnat decretul de eliberare din funcție, începând din 31 decembrie 2022, scrie B1.ro.

Acesta este procuror militar la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Codruț-Olaru a fost anterior și șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind considerat un protejat al lui Tudorel Toader (ex-ministru de Justiție în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă).

Secția pentru judecători în materie disciplinară din CSM a hotărât excluderea din magistratură a judecătoarelor care l-au condamnat pe Lucian Duță, fost șef CNAS.

Așadar, magistratul Codruț-Olaru se pensionează la vârsta de 49 de ani. Potrivit surselor G4Media, acesta avea salariul de peste 26.000 de lei, iar pensia lunară pe care o va încasa din 2023 va fi de circa 30.000 de lei. Că așa-i la unii ”speciali”, ce mănâncă cu două sau chiar trei linguri...

Sursa: B1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu