marți, 27 decembrie 2022

Dușmanul umanității este bancherul internațional

 

Pentru securitatea și supraviețuirea sa, China este necesar să înțeleagă sionismul Rothschild Oswald Spengler avea dreptate? Ne apropiem de sfârșitul civilizației occidentale – sau cel puțin de acel Occident pe care l-am cunoscut? Poate că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va păstra o bucată din ea, precum călugării irlandezi care au transcris și ascuns lucrările lui Aristotel și Platon în timpul invaziilor vikinge. Cu excepția unei apocalipse de tip Mad Max, se pare că China este pregătită să joace rolul de influență globală.

Dacă acceptăm această premisă – atunci ce fel de China avem? Planul sionist Rothschild pare să implice sugerea ultimei picături de sânge din cadavrul umblător al Imperiului american și, după uscarea totală a acestuia, trecerea la o nouă gazdă. China.

Imaginați-vă băncile internaționale și sionismul Rothschild la cârma armatei impresionante a Chinei, a rutelor comerciale globale, a inovației științifice și a capacității de producție. Un peisaj al iadului al lui Hieronymous Bosch – atât pentru China, cât și pentru planetă. Dar nu săriți încă.

Un munte de granit de neclintit se află între hidra gigantică insațiabilă a finanțelor globale și dominația totală a lumii. Acest munte este China – cu președintele Xi plasat în vârful său. Cu puterea sa imensă, cea mai mare amenințare a Chinei nu vine din partea Imperiului american și a armatelor vasale care se adună în fața porților sale, ci pe plan intern, din partea trădătorilor din celulele adormite controlate de sioniștii Rothschild care așteaptă cu răbdare momentul oportun pentru a lovi.

Pentru a-și asigura supraviețuirea culturală și existențială, China este necesar să înțeleagă sionismul Rothschild foarte profund. O mișcare greșită înseamnă sfârșitul. În scopul acestui articol, definesc sionismul Rothschild, în actuala sa întruchipare, ca fiind amalgamul dintre Wall Street (familiile mafiote bancare evreiești globale) și lobby-ul israelian, împreună cu organizațiile, agențiile, grupurile de reflecție, rețelele de spionaj, presa, corporațiile și agenții afiliate acestora.

Nu includ în niciun caz evreii drepți, micii evrei nevinovați sau evreii frumoși și creativi în această categorie. Îi iubesc pe acei evrei. În scopul unei dezvăluiri complete, mă identific și eu ca evreu israelit, evreu sau Kike (din compasiune pentru victimele furioase ale PTSD-ului indus de Rothschild). Procesați aceste date după cum credeți de cuviință.

Mulți din dreapta reacționară folosesc termenul general „evrei” atunci când se referă la sionismul Rothschild (sau la evreimea internațională). Nu sunt de acord cu această practică, deoarece cred că duce la rasism irațional (opusul protejării și/sau celebrării propriului popor, culturii sau rasei). Prin experiență amară, China înțelege consecințele dăunătoare ale rasismului irațional.

Privite prin prisma obiectivității, toate încercările „occidentale” anterioare de a aborda problema sionistă Rothschild au eșuat lamentabil. „Zenul și arta grădinăritului” necesită discernământ pentru a cultiva estetica adecvată. Udă floarea, smulge buruienile. (Budhismul zen își are originea în China. Această filozofie spirituală dinamică a fost importată în Japonia și îmbrățișată de mulți în Asia de Sud Est. Sper ca într-o zi Japonia să se trezească din transa sa radioactivă anglo-sionistă și să se apropie de ceea ce ar fi natural să fie, aliatul Chinei.)

Prima modalitate prin care China poate înțelege sionismul Rothschild este prin propria sa istorie. Războaiele ucigașe ale opiului, proiectele de colonizare europeană și alte „mii de șocuri naturale” de origine străină pe care China le-a îndurat în secolele XIX și XX au primit finanțare de la paraziții financiari din City of London și Wall Street. La fel ca aproape orice altă afacere malefică a finanțelor globale din ultimele cinci secole, anglosaxonii (europenii) au acționat ca soldați ai băncilor internaționale.

Familia criminală evreiască Sassoon a acumulat o avere uluitoare prin impunerea opiului, a sclaviei datoriei și a morții în China. În timpul ocupației Companiei Britanice a Indiilor de Est, China a fost condusă de acești mandarini evrei unși de Rothschild. La o asemenea umilință dureroasă, China este necesar să spună „niciodată nu se va mai repeta”.

A doua modalitate prin care China poate înțelege sionismul Rothschild este să studieze exemplul fostei republici a Statelor Unite, acum Imperiul anglo-sionist al SUA (pun „anglo” pe primul loc doar în scopul alfabetizării, deoarece anglosaxonii au devenit în mod clar partenerii juniori în această relație întortocheată). Păcatele originale ale Americii au încorporat sporii putregaiului încă de la început, de exemplu, genocidul nativilor americani, sclavia africană (finanțată de evreimea internațională și utilizată de plutocrații anglo-sudici), zdrobirea de către George Washington a Rebeliunii Whiskey (care a consolidat SUA ca republică plutocratică).

În ciuda defectelor sale tragice, Statele Unite au continuat să producă inovații științifice uimitoare, o producție industrială uluitoare, ideologii creative, miracolul clasei de mijloc din 1945-1965 și, în unele cazuri, muzică, opere de artă, cinematografie și literatură geniale. După cum se discută în cartea lui Jean Baudrillard, «Simulacru și simulare», SUA ar putea pierde războiul din Vietnam, dar totuși să obțină o victorie finală la Hollywood asupra „inimilor și conștiințelor” oamenilor, prin intermediul unor filme de propagandă precum «Apocalypse Now». Viet Cong-ul comunist a alungat SUA, dar Vietnamul a pus bazele unui atelier neoliberal pentru multinaționalele occidentale. Astăzi, scenariul „trezit” de la Hollywood, scris de CIA, este lipsit de geniul cinematografic necesar pentru a rescrie dezastre precum Irak și Libia.

Versul iconic din cântecul lui Don McLean «American Pie» spune: „La revedere, domnișoară American Pie, mi-am condus Chevy-ul până la dig, dar digul era uscat”. După ce GM a primit un plan de salvare de 50 de miliarde de dolari din partea contribuabililor, CEO-ul incompetent Mary Berra și-a plătit singură 22 de milioane de dolari și a concediat 15.000 de muncitori americani. Forța de muncă străină externalizată a GM a rămas neatinsă. Chevy a părăsit digul și a căzut în prăpastie.

Astăzi, principalele exporturi ale Americii sunt războiul, instrumentele financiare toxice și social media Deep State. Nici măcar Don Draper din Mad Men nu ar putea vinde această versiune a „visului american”. Putregaiul este atât de sistemic, încât singurul „leac” rămas este prăbușirea imperiului. Pentru cetățenii-iobagi ai Americii, aceasta nu va fi o zi la Festivalul Florilor de Cireș.

Indiferent ce crede cineva despre America din 2022, sau despre cum am ajuns aici, un fapt este de necontestat – sioniștii Rothschild (alias neoconservatorii) conduc în prezent imperiul. Priviți componența managerilor principali ai administrației Biden. Dar de unde a început totul? La fel ca multe dintre bolile sale actuale, vectorul bolii poate fi urmărit până la păcatul original al Americii, sclavia.

În timpul Războiului Civil din SUA, Rothschild și-au înfipt colții în pântecele moale al Americii. Înainte de aceasta, Părinții Fondatori reușiseră să țină la distanță clanurile bancherilor Rothschild. În anii 1830, președintele Andrew Jackson (un om rău care a făcut câteva fapte bune), a reușit să respingă cu succes asaltul bancherilor internaționali.

În cartea sa lămuritoare din 1887, «Șapte conspirații financiare care au înrobit poporul american», Sarah E.V. Emery a expus detaliile acestei victorii Rothschild. Atât Nordul, cât și Sudul au împrumutat foarte mult de la bancherii Rothschild. După război, Uniunea victorioasă a Nordului nu a fost doar încărcată cu propria sa datorie enormă de război, ci și cu cea a Confederației Sudului.

Prin mituirea unor senatori puternici, Rothschild au impus adoptarea unor legi care au mărit astronomic datoria, făcând-o imposibil de plătit și făcând din SUA o națiune îndatorată pe vecie. Unii istorici consideră că asasinarea lui Lincoln s-a datorat în parte planului său de a respinge invazia Rothschild după reunificarea cu succes a republicii. După războiul civil, aventurile militare americane, cel puțin în mare parte, au fost afaceri ale bancherilor internaționali.

Odată ce Rothschildzii și-au stabilit capul de pod, a fost nevoie de mai puțin de cincizeci de ani pentru ca bancherii internaționali să obțină controlul total al sistemului financiar american prin Legea Rezervei Federale din 1913. Cu ajutorul Rockefeller, obsedați de eugenie (un clan anglo-saxon care a devenit una dintre cele opt familii mafiote de bancheri la nivel mondial), și al unor politicieni trădători precum președintele Woodrow Wilson și senatorul Nelson Aldrich, lovitura de stat financiară a fost completă. America era la cheremul Rothschild, dar nu era încă sionistă.

Întrucât statul-națiune modern Israel a fost un proiect Rothschild (Declarația Balfour), era doar o chestiune de timp până când această entitate din Orientul Mijlociu va fi absorbită de Statele Unite. Prima manifestare dramatică a puterii sioniste neîngrădite a avut loc odată cu asasinarea președintelui Kennedy. JFK se opusese cu tărie achiziționării de arme nucleare de către Israel. Mossadul s-a asociat probabil cu CIA și cu Complexul militar industrial în asasinarea lui Kennedy, deoarece toate cele trei entități nutreau o ură profundă față de președinte.

Evenimentul decisiv care a făcut ca America să devină sionistă din punct de vedere cultural a fost victoria uimitoare a Israelului în Războiul de Șase Zile din 1967.

După cum a subliniat profesorul Norman Finkelstein, înainte de acel eveniment, mulți evrei americani considerau Israelul o zonă retrasă din Orientul Mijlociu. Peste noapte, evreii din diaspora au avut o patrie „adevărată”. Afundați într-o mlaștină fără speranță în Vietnam, numeroși membri ai Departamentului de Stat și ai Pentagonului anglo-american au început să privească Israelul într-o lumină aureolată. O mare parte a publicului american a îmbrățișat, de asemenea, povestea biblică „David îl bate pe Goliat”.

Pentru a înțelege măsura în care Războiul de Șase Zile a cuprins psihicul colectiv american, este suficient să ne uităm la atacul asupra USS Liberty, o navă de cercetare tehnică navală care patrula în apele internaționale. Ca o pisică ce torturează un șoarece rănit, tunurile israeliene, avioanele de vânătoare și torpilele au lovit timp de mai bine de o oră nava schilodită și complet identificată. 34 de membri ai echipajului au fost uciși și 171 au fost răniți.

Unui astfel de act de război ar fi fost firesc să i se răspundă cu o escadrilă de bombardiere B-52 și cu un asalt de tip „Salvarea soldatului Ryan” pe plajele din Tel Aviv. Ce s-a petrecut în schimb? Președintele Quisling Johnson, politicienii americani mituiți (și șantajați?) și marii șefi ai Pentagonului nu numai că au mușamalizat incidentul, dar au și copleșit Israelul cu sume colosale din banii contribuabililor. Robinetul cu bani a rămas deschis până în ziua de azi.

La scurt timp după aceea, evreii sioniști Rothschild au preluat controlul studiilor despre Holocaust. Ei au înlăturat cercetătorii legitimi și i-au înlocuit cu niște falși specialiști precum Deborah Lipstadt, țarul antisemitismului lui Biden. În multe țări, punerea la îndoială a narațiunii oficiale te-ar putea trimite într-o celulă de închisoare sau, cel puțin, îți poate torpila o carieră academică promițătoare. Sionistul Rothschild a furat, de asemenea, sute de miliarde de dolari din banii plătiți drept reparații pentru Holocaust, așa cum este documentat în cartea profesorului Finkelstein, «Industria Holocaustului». Oricine a criticat Israelul sau pe George Soros a fost imediat etichetat drept nazist.

Evreii sioniști Rothschild i-au înlocuit pe anglo-saxoni în poziții cheie în universități, tribunale, agenții guvernamentale, Deep State, cabinete prezidențiale și marile afaceri. Chiar și sângele albastru de pe Wall Street a îngenuncheat, deși cel puțin ei au primit pachete de compensare în aur pentru mai multe generații. Elitiștii anglo-saxoni continuă să lucreze cu entuziasm pentru sioniștii Rothschild, de exemplu, familia Clinton, Lindsey Graham ș.a.

Preluarea Statelor Unite de către sioniștii Rothschild nu ar fi putut avea loc niciodată fără sprijinul și asistența deplină a clasei conducătoare anglo-saxone. Mulți ce aparțin de dreapta reacționară înțeleg că democrații „liberali” și republicanii „conservatori” sunt un singur partid sionist Rothschild, dar puțini își dau seama că aproape fiecare organizație de „dreapta” din SUA (și partidul european de dreapta) se află tot sub controlul sionist Rothschild (a se vedea Steve Bannon).

Sioniștii Rothschild, precum George Soros, controlează, de asemenea, principalele organizații de „stânga”. La un moment dat, stânga (mulți dintre ei evrei) a susținut clasa muncitoare, făcând presiuni pentru săptămâna de lucru de 5 zile, ziua de lucru de 8 ore, plata orelor suplimentare și compensarea lucrătorilor. Au luptat pentru libertatea de exprimare și au protestat împotriva războaielor complexului militar industrial (MIC). Stânga a fost absorbită de corporatiști, după cum se arată în cartea lui Chris Hedges, «Moartea clasei liberale».

Odată cu atacul de tip steag fals israelian/neoconservator/Deep State din 11 septembrie 2001, imperiul anglo-sionist american a devorat, digerat și excretat ultimele bucăți de carne vie care se mai agățau de oasele fostei republici americane. Războaiele nesfârșite pentru bancheri și Israel au devenit noua normalitate. Supravegherea și tortura Stasi 24/7 au fost legalizate. Constituția a fost făcută bucăți. Poate că, într-o zi, o floare nouă și mai frumoasă va răsări din mormanul de bălegar.

La peste douăzeci de ani după 11 septembrie 2001, a avut loc cel mai uimitor și îndrăzneț atac de tip steag fals din istoria omenirii – pandemia de covid. Într-o serie de articole strălucite, antreprenorul în domeniul tehnologiei, activistul pentru libertatea de exprimare, editorul, scriitorul și jurnalistul Ron Unz a documentat cu asiduitate modul în care covidul a început ca un atac cu armă biologică al statului profund neocomunist împotriva Chinei. Aș dori doar să completez jurnalismul excelent al domnului Unz prin ipoteza că vaccinurile cu ARNm și ID-urile biometrice digitale care le însoțesc reprezintă a doua fază a agendei globaliste de „soluționare a problemelor”.

Spre meritul Chinei, vaccinul lor se bazează pe modelul vechi al virusului atenuat. Vă rog, China, nu lăsați Pfizer și pe directorul său sionist Rothschild Albert Bourla să spargă Marele Zid. Ca o paranteză, sunt de acord cu dr. Robert Malone, cel care a dezvoltat ARNm, că vitamina C, soarele, exercițiile fizice și zincul, reprezintă cele mai bune modalități profilactice. Aș crede că China posedă o multitudine de potențiale remedii pentru covid în vasta sa comoară de plante și medicamente tradiționale chinezești.

Războiul ruso-ucrainean instigat de SUA este o altă operațiune sionistă Rothschild. Toți membrii cheie ai administrației Biden care se află în spatele incursiunii NATO în Ucraina sunt neoconservatori înrăiți ai Israelului. Victoria Nuland, strategul principal pentru Ucraina, este căsătorită cu Robert Kagan. Kagan este unul dintre autorii documentului politic de dinainte de 11 septembrie 2001 al Proiectului pentru Noul Secol American, care a cerut un „nou Pearl Harbor” pentru a obține sprijinul publicului pentru invaziile neocon din Orientul Mijlociu.

Actorul de comedie al Ucrainei, președintele Zelenski, s-a lăudat deschis că vrea să preschimbe Ucraina într-un „mare Israel”. Sionistul Rothschild Zelenski a ajuns la putere prin intermediul oligarhului cu dublă cetățenie israeliană și ucraineană Igor Kolomoisky.

China este necesar să continue să sprijine Rusia și pe președintele Putin în lupta împotriva agresiunii americano-zioniste. Azi Ucraina, mâine Taiwan.

Ce fel de viitor îi rezervă guvernarea sionistă Rothschild cetățeanului-sclav al SUA? Cel mai probabil, austeritate de mahala, lovituri de tip steag fals care destabilizează conștiințele, o cizmă mai grea – și dacă Imperiul Roman este un reper, război civil (cu ambele părți sub conducerea sionistă Rothschild). În aroganța lor supremă, neoconservatorii nu reușesc să realizeze că politica lor de „haos controlat” este ca un avion cu reacție condamnat. Micuța fisură din fuselajul avionului se mărește, formând o buclă de feedback pozitiv de cercuri concentrice de entropie care se termină cu un eșec catastrofal.

În acest moment, un cetățean chinez ar putea spune: „Această poveste nefericită americană nu s-ar putea petrece aici”. Prietene, ai greșit. Se petrece deja. BlackRock și alte fronturi Rothschild au stabilit baze financiare în China. Dacă aceste tumori maligne nu sunt îndepărtate la timp, ele vor urma același curs de metastază care a avut loc în Statele Unite.

Credeți că nu există trădători în China care ar înfinge un pumnal în spatele națiunii lor pentru a deveni următorul Bill Gates sau Elon Musk? Bancherii internaționali pot face pe oricine uluitor de bogat prin simpla apăsare a unui buton. Doar printr-o vigilență permanentă, prin integritatea de oțel a liderilor și printr-o bună curățenie în casă, China poate spera să evite soarta Statelor Unite.

Pentru a învinge hidra uriașă, China este necesar să devină precum un călugăr războinic Shaolin. Să lovească fără să lovească, să pareze fără să pareze. Să devină la fel de goală ca spațiul dintre spițele unei roți și la fel de solidă ca o fortăreață de titan. China este necesar să se adapteze la toate variantele de atac. Să treacă de la stilul cocorului, la tigru, la dragon, în decursul unei singure bătăi de aripă de pasăre colibri. Să cartografieze punctele de presiune vulnerabile ale hidrei. Totul în timp ce conștiința rămâne calmă ca un lac matinal netulburat de vânt – liberă de întunericul fricii. După cum spunea Sun Tzu, „Fiecare bătălie este câștigată înainte de a fi purtată”.

Unii m-ar putea numi omul chinezilor. Poate că sunt. Politica de cooperare win-win (câștig-câștig) a Chinei îmi amintește de filozofia win-win susținută de omul de știință Buckminster Fuller în cartea «Manual de operare pentru nava spațială Pământ». Descrierea președintelui Xi despre umanitatea care coexistă armonios cu ecosistemele fragile ale Pământului este opusul polar al înșelătoriei „Încălzirii globale”, a acaparării bogăției și austerității Occidentului.

Președintele Xi face referire chiar și la Tao în discursurile sale – destul de uimitor, având în vedere că poziția oficială a Chinei era, nu cu mult timp în urmă, de ateism marxist. Priviți cât de repede a trecut China de la o economie marxistă la actualul său model hibrid capitalist-socialist. Capacitatea de adaptare a Chinei este fără precedent. Ce urmează? O economie Star Trek cu caracteristici chinezești? Doar dacă contagiunea băncilor internaționale este neutralizată.

Are China probleme? Categoric. Cum ar putea o națiune de 1,4 miliarde locuitori să nu aibă? Cu toate acestea, China posedă ceva ce SUA nu mai are – potențial. Da, sunt de partea Chinei. O China care urmează Tao, nu sionismul Rothschild.

Pentru americanul care urmează Tao-ul Constituției și al Declarației de Independență – China nu este inamicul. China este un prieten. Dușmanul umanității este bancherul internațional. Așa că, fie îngenuncheați, fie deveniți invizibili, fie vă găsiți un sanctuar într-o peșteră de munte, fie vă asumați poziția de luptă. În cadrul cercului yin-yang, există patru compartimente în care să te poziționezi. Alege bine, prietene.

 

Autor: Richard Solomon

Sursa: anonimus.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu