luni, 26 decembrie 2022

Sarbatori Fericite si un Craciun cu educatie la superlativ!

 

Bucurați-vă de un Crăciun plin de oportunități școlare!

În toiul pregătirilor de sărbători, apar tot felul surprize educaționale plăcute, cu impact pozitiv pe termen mediu și lung. Așadar, sunteți pregătiți să redescoperiți magia Crăciunului cu un cadou educațional?

ScoalaIntuitext.ro este platforma educațională specializată în educație digitală personalizată. Învățătorii pot alege resurse digitale și funcționalități interactive pentru a crea lecții moderne, la care elevii să răspundă prin:

1. Implicare

2. Atenție

3. Interes

Povestea de Crăciun din acest an începe cu ScoalaIntuitext.ro, o platformă folositoare învățătorilor la clasă și acasă. De ce ați putea alege și dvs. varianta premium?!

1. Câștigați timp deoarece puteți planifica și manageria mai ușor lecțiile digitale și activitățile pentru acasă.

2. Diversitate educațională - aveți acces la o gamă variată de resurse digitale (filmulețe de predare, jocuri de exersare, fișe de lucru și caiete flipbook).

3. Rezultate sunt înregistrate la timp. Folosiți teste digitale și printate dar și rapoarte de activitate, pentru a ține pasul cu evoluția educațională a elevilor.

În perioada sărbătorilor de iarnă, ScoalaIntuitext.ro are o ofertă specială: o reducere 30% la pachetul premium de clasă. Profitați de ea până pe 28 decembrie 2022!

Sărbători frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu