marți, 28 martie 2023

Abonați la incultură. Rezolvare?

 

Cei care caută mereu împuternicirea fizică a trupului stând zilnic la Gym sau la cafele, sau căutând să facă zilnic ore întregi de practici sportive, cum și eu, orb fiind, am făcut mulți ani pentru diverse medalii, care însemnau că sunt fizic pregătit mai mult decât ceilalți, înseamnă, de fapt, un abonament la incultură, pe care și eu, în trecut, și cei care fac aceste lucruri azi, o fac.

Abonamentul la incultură este investiția timpului scurt și sacru al vieții pentru creșterea mândriei și vanității că am mușchi mai puternici decât ceilalți.

Acest timp irosit este înțeles doar cu vârsta. Incultura care zace în omul pasionat doar de nevoile trupului începe să doară doar când ies printre oameni și văd diferențe între mine și alții care știu latină, limbi vechi sau străine, istorie, comunicare, yoga, religie, științe și alte lucruri necesare studiului și înțelegerii sacre interioare despre cine suntem și ce căutăm aici pe Pământ.

Într-un astfel de punct, în care omul poate deschide ochii și să-și pună mintea și inima la lucru, e posibil să fie prea târziu – fapt care de obicei, din ce văd și cu tristețe observând, se întâmplă doar la bătrânețe. Doar aici omul vede, cu mare regret, interesele pe care le-a avut cel mai mult în viață.

Incultura doare și este o etapă imensă pentru suferință inutilă.

Mai ales că, în ziua de azi, accesul la educație este global și oricine poate învăța spre desăvârșirea talentului pentru a câștiga talanții doriți.

Talentul vine de la talanți, nu poate fi invers.

Talanții nu dau talentul.

Deci omul care devine bun la ceva, învață, cercetează și practică, și începe să iasă din incultură, atunci talanții se înmulțesc instant.

Ceea ce în trecut se numea interes constant și disciplinat pentru munca de sine și de suflet prin studiu aprofundat, azi, definiția pe care o pot da inculturii este satisfacția tuturor intereselor pentru belșugul material, fără niciun fel de căutare, muncă și studiu pentru belșugul spiritual.

Îmbinarea acestora este artă veche și cel mai des se învăța în aristocrație și clasele sau castele conducătoare, ceea ce omului de rând nu îi erau accesibile.

În final, un abonat la incultură este un om care își hrănește mândria pentru a servi doar intereselor sale.

Un abonat la cultură este un om care se pune în slujba științei prin muncă, disciplină și exemplu, pentru a servi comunității, mediului și timpului în care s-a născut.

 

În acest sens, pentru a servi mie și pe aproapele meu, am urmat „timpul oferit cercetărilor și căutărilor” și am practicat următoarea concluzie:

30 de Afecțiuni Fizice cel mai des întâlnite la oameni, au acum SOLUȚII.

30 Videouri pe care le găsești dacă dai CLICK AICI, sunt destinate pentru cei care vor să verifice dozele, timpii și modul de pregătire a el-ementelor (El-Mente sau Mintea lui Dumnezeu) necesare vieții pe pământ.

Rămâi cu bine!

 

de Alexandru PLEȘEA

Preluare: https://alexandruplesea.ro/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu