marți, 28 martie 2023

Marian Godină: ”MAI e condus de un plagiator pe care nu-l deranjează nimeni!”

 


Marian Godină a comentat, fără a face referiri directe, cazul polițistului Cornel Sandu, supranumit și „Lupul de la Rutieră”, decorat pentru onoare și integritate, dar acuzat că ar fi primit şedinţe la SPA sau sponsorizări pentru clubul de fotbal la care juca fiul său.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Marian Godină arată că mulți colegi polițiști din Brașov, dar și din țară folosesc la adresa lui cuvinte urâte: „Godină e un gunoi”, „Mai dă-l în p**a mea pe Godină”, „Godină nici nu știe să țină un pistol în mână, dar se dă mare polițist”, „Godină ar trebui dat afară din Poliție”, „Godină ne face de râs”, „Godină ar trebui să aleagă dacă vrea polițist sau vedetă”, „Am fi putut și noi scrie ca Godină, dar noi suntem polițiști adevărați, nu măscărici pe internet” etc.

Totuși, când apare câte un caz cu polițiști prinși că „au luat mită, au făcut trafic de influență, au intervenit prost la vreo speță sau cine știe ce au mai făcut astfel încât să fie prezentați negativ pe la știri”, tot Godină e cel care este etichetat de foarte mulți oameni care „așteaptă părerea lui Godină”. „Ca și când ar trebui să decontez eu ceea ce fac alții”, a scris Godină.

„Luați acest text ca fiind părerea mea despre colegii mei care mă admiră, mă apreciază nemărginit, îmi dau mesaje în privat, pe e-mail, mă caută pe la serviciu sau pe unde pot ca să îmi spună cât de mult mă iubesc pentru ca mai apoi să adauge „am nevoie de ajutorul tău” sau „avem un coleg care are nevoie de o sumă mare de bani pentru o operatie în străinătate”. Astea sunt cazurile în care Godină e un bun coleg. În concluzie, sunt răspunzător doar pentru ceea ce fac eu”, a punctat celebrul polițist.

În final, Godină spune că „e amuzant că este tras la răspundere el, un agent de poliție, asta în timp ce MAI e condus de un plagiator pe care nu-l deranjează nimeni”, cu referire la actualul ministru Lucian Bode.

 

Sursa: NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu