joi, 25 mai 2023

A făcut treabă bună, a avut rezultate, trebuie schimbat!

 


Directorul aeroportului dl. Dorin Buda lăsat în aer de gașca liberală a lui Ionel Bogdan!

Operațiunea de punere pe butuci a județului continuă în ritm susținut. Bogdan i-a asigurat pe liberali în campania electorală că dacă vor trage tare și-l vor aduce la cârma județului, nu vor rămâne fără răsplată.
Și s-a ținut de cuvânt. Prefect a ajuns o nulitate, toboșar de bâlci, vicepreședinte a CJ a fost pus un anonim „fără nume” de care n-au auzit nici măcar liberalii, la învățământ a înscăunat o cocoană insipidă și incoloră care și-a aranjat postul de titulară la „Șincai” printr-o manevră cu accentuat iz penal, iar în fruntea spitalului județean l-a cocoțat pe cel care a falimentat spitalul din Sighetu Marmației.
Lista ar putea continua, dar nu-i cazul, important e să se rețină tactica și strategia fostului corijent al unui liceu agricol, care a promis marea cu sarea pentru maramureșeni și își termină în curând mandatul fără să fi făcut absolut nimic pentru județ.
De multe ori am susținut că județul n-a avut un președinte de CJ mai slab pregătit, mai superficial și mai incompetent decât pe Zamfir Ciceu, dar a venit vremea să recunosc că acesta era parfum de lavandă în comparație cu Ionel.
Simțind că sfârșitul îi este aproape, catastrofa politică s-a gândit că trebuie să-și mai recompenseze un apropiat cu o funcție plătită din bani publici, așa că l-a propulsat pe Ionuț Caraba, fost președinte al TNL Maramureș în funcția de director al Aeroportul Maramureș:
De ce a trebuit să-l înlăture pe Dorin Buda, omul care a reușit în mandatul său performanțe notabile? E simplu, aeroportul beneficiază de o finanțare apreciabilă pentru construcția unui nou terminal, obținută de fapt de Gabriel Zetea și Dorin Buda prin intermediul ministrului Sorin Grindeanu și a conducerii centrale a PSD.
Acum, după ce cu o întârziere de câteva luni Ionel și gașca a reușit să impună firma care va realiza costisitoarele lucrări, era normal ca în fruntea bucatelor să își pună omul de casă, că doar nu o să lucreze cu Dorin Buda.
Sunt bani mulți la mijloc și o bună parte din ei vor putea fi „sifonați” și călăuziți către pușculița partidului, că vorba aia, vin patru rânduri de alegeri și e nevoie de mălai serios. Promisiunile electorale inepte și mincinoase trebuie ambalate frumos, gen Planul lui Bogdan, și asta e o operațiune costisitoare.
Ce va urma se știe de pe acum. Pentru că vor începe cu întârziere (până ce s-a găsit firma agreată de corijent, până ce l-a schimbat pe Buda), lucrările nu vor putea fi finalizate în termen. Cele care se vor executa până la data fixată vor fi decontate din fondurile alocate, cele care se vor realiza după acest termen vor fi plătite de CJ, adică din buzunarele noastre.
Ca să înțelegeți câte daune poate provoca cetățenilor un neisprăvit politic pus într-o asemenea funcție...

Grigore CIASCAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu