marți, 30 mai 2023

Bravo, profesori!

„Sculați, voi, oropsiți ai vieții!”... 

NU vă lăsați, profesori, ademeniți de promisiuni deșarte! Vă vor minți, pentru că minciuna este dezideratul lor. Fiți demni profesori de înaintașii voștri și ai noștri!

NU cedați!

Voi, CFR-iști! Fiți demni de înaintașii voștri și ai noștri! Alăturați-vă profesorilor! NU se mai poate. Prea ne-au doborât „barbarii de tirani!”.

NU cedați!

Tu, Sănătate, dusă-n comă profundă de „barbarii de tirani”, alătură-te profesorilor, CFR-iștilor și hai să zdrobim „orânduiala cea crudă şi nedreaptă”!

NU cedați!

„Hai la lupta cea mare!”

Lichele odioase ne-au adus în coada Europei și-n fundul de IAD.

Nu vă puneți, profesori, CFR-iști și tu, Sănătate, în brațele partidelor care ne-au distrus, ale mincinoșilor care ne conduc!

Reînviați, revigorați mișcarea sindicală pusă-n brațele lui Ilici cel Groaznic de către cei mai mari trădători ai mișcării sindicale românești din întreaga ei istorie, pucăriașul Miron Mitrea și Victor Ciorbea, promovat prin trădare (ca recompensă a acesteia) în funcția de prim- ministru.

Ce-a rămas din sindicate, partea nevăzută, nesimțită, condusă de-un Hosu și alți câțiva, este  a puterii.

Liderii lor dorm pe bani foarte mulți în poala celor care ne conduc.

Este rândul vostru,  profesorilor, CFR-iștilor și al tău, Sănătate bolnavă, să salvați țara, să ne salvați din ghearele hulpave ale celor care ne-au dus în haos.

„Zdrobiți orânduiala cea crudă și nedreaptă!”... Alungați antiromânii pripășiți vremelnic, doar pentru îmbogățire prin parlament și guvern!

Alungați toți ciucii, toți vernerii și ciolacii de pe „plai”!

Alungați acești vampiri care ne sug sângele!

Barbarii de tirani au distrus totul. Au distrus industria, agricultura, sănătatea, învățământul și au îndatorat țara cum niciodată n-a fost.

Ne-au făcut de râsul lumii.

Preluând o țară la cheie, fără datorii, cei care se perpetuează la conducere de după lovitura de stat ateist-decembristă, au distrus totul și au vândut bucată cu bucată pentru propriile buzunare tot ce-am avut bun și frumos. Până și bogățiile naturale le-au vândut nesătuii.

Barbarii de tirani au băgat dihonia între români și-ntre păturile sociale.

I-au favorizat pe-ai lor cu venituri de nu le pot cheltui, pe când prostimea votantă, burdușită cu ajutoare sociale (contra voturi), își duce-o viață de pe azi pe mâine.

Barbarii de tirani ne-așează-n poziția „capră” conducerii stupide a unei Europe de mult degenerate să ne distrugă rădăcinile, tradițiile, obiceiurile, să ne dea să mâncăm râme, să legifereze căsătoria bărbaților între ei și a muierilor între ele.

Așadar, profesorilor, CFR-iștilor și tu, Sănătate, „Zdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă", ce HOȚUL „o împarte în mizeri şi bogaţi!”.

Hai cu toții să gonim avortonii din parlament, guvern și toți vernerii, toți ciucii, toți bud(ig)ăii și toți ciolacii de pe „plai!”.

Să-i gonim până ce nu ne mănâncă.

Prin măsuri antiromânești, mizerii ce ne conduc, gonesc românii din țară, iar româniilor din afara granițelor, din teritoriile ocupate, li se refuză dreptul la cetățenia de român.

NU cedați, profesori, CFR-iști și tu, Sănătate bolnavă!

Ajutați un popor „firav” la minte și slăbit în fire!

Ajutați-ne să scăpăm de hoți pentru a ne recăpăta cinstea, onoarea și demnitatea de odinioară!

Atenție, profesori, CFR-iști și tu, Sănătate!

Adeseori Dumnezeu deschide o grindă Cerului și ne întinde o mână de ajutor. Tot timpul românii au refuzat ajutorul Domnului și au ales nenorocirea.

Se pare că și acum grinda Cerului se deschide spre voi, pentru noi.

NU mai ratați ocazia!

Voi, profesori, CFR-iști și Sănătate puteți fi un început de istorie.

Profitați de ajutorul Domnului!

NU CEDAȚI!

DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!

 

Puiu RĂDUCAN

29052023-B. Olănești



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu