joi, 25 mai 2023

GREVĂ PE TERMEN NELIMITAT!

 


Bine mă, nu sunt bani! Dar de ce nu sunt?

Să vă spun eu de ce nu sunt, vede asta tot românul, chiar și acela ce are orbul gainii. Nu sunt pt că s'a burdușit mereu în unii, în aceia care s'au ales cu privilegii peste privilegii si cu un REGIM SPECIAL DE PENSIONARE. Pentru că unii trebuie să halească cu zece guri - și noi știm și cine și de ce -, iar alții doar din ceea ce rămâne, de aceea ei NU se aleg decât cu mai nimic, spunandu'li'se mereu, că nu este de unde.
Culmea este că atunci când e de unde își dau tot lor. ACESTA ESTE CRUDUL ADEVĂR!
De asta nu sunt bani pentru profesori, de fapt nu au fost nicicând!
Și nu vă faceți că nu vedeți și voi, măi măgarilor din guvern și partide! Voi băgați bani doar acolo de unde vă vine VOTUL și mai ales de unde vine protecția pt cur#rile voastre împuțite!
Uite, de asta U.E. ne cere să renunțăm la huzurureala asta a voastră și să revenim la normalitate, normalitate care în Vest există din totdeauna!
Dar, până când oare această ANORMALITATE la români?! Până la o nouă REVOLUTIE?
Că TOT ĂIA au pus mâna pe putere și mălai în stat de 30 de ani încoace!!! Ăia care oprimau și ascultau pe la "colțuri" ce ciripesc cetățenii! Bine, și puiuții lor pe care i'au crescut între timp.
De asta nu sunt bani, din cauza unui nabab special ca d'voastră, d'le încă premier Ciuca, și atâția altii ca d'voastră. Pentru că se îndeasă numai în burduhaniile voastre, mereu în ale voastre.
Nu e limpede?
Dar nu mai merge dom-le așa! Nu mai merge ca un SPECIAL să înghită cât 10 profesori debutanți!
Auzi (?!), cât 10 profesori debutanti!!!
Dar cine sunteți voi, în afară de a fi hoți și șmecheri, să decideți că în țara aceasta numai voi existați?!

Autor: prof. Dan Burz

Un comentariu:

  1. Cei care sunt impotriva profesorilor nu se respecta pe ei insasi , pe copiii lor! Nu știu ce inseamna să lucrezi cu oameni și in special cu copii, unii cu CES!
    Mulți nu știu, nu pot să-și educe proprii copii, nu știu să aprecieze munca unui cadru didactic!!! Naiba sa-i ia! Inca o REVOLUTIE e necesara!

    RăspundețiȘtergere