vineri, 26 mai 2023

România Educată! Despre ce vorbim?!


 O întrebare pentru fostul profesor de fizică, actualmente prezidentul Klaus Iohannis: din perspectiva experienței domniei voastre (și a doamnei) dobândite la catedră - că de la aceea dobândită de partea sistemului corupt, nu putem avea nicio nădejde -, garanția pt o eventuala reușită a proiectului "ROMANIA EDUCATĂ" - proiectul d'voastra de suflet, este(?) -, o constituie un corp profesoral cu hainele rupte'n coate, și acelea de tip second-hand, cu elevi mult mai bine dichisiți decat dascălii lor?!

Doar întreb, dar nu îmi fac speranțe la vreun răspuns. Știu, acum sunteți de partea sistemului mafioto-securist, nu de partea dascălimii, a acelora care - cu elan muncitoresc, la îndemnurile pline de patriotism ale conducătorului iubit -, se spetesc cu hainele rupte'n coate ca să puna bazele viitorului națiunii noastre.

Eu am senzația că profesorii ar trebui să se sacrifice, tot așa cum vă sacrificați și voi, unii, deveniți peste noapte regi și ... "stăpânii noștri".
Apropo: cum de ați putut majora salariile din întreaga administrație publică (primării si CJ'-uri cu 50%)?!
Priviți mai jos d'le fost profesor Klaus Werner Johannis, efortul clasei politice pe care o girați, și al d'voastră personal, atunci când vine vorba de alocarea bugetara pentru EDUCAȚIE!
Căscați ochii și va minunați!
Despre ce vorbim?!
Și privind aici, nu vă cuprinde, așa, nițel măcar, un sentiment de mare jenă, de mare rușine?!

Dan BURZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu