joi, 28 decembrie 2023

Avaaz - Ne gândim la tine!

 

Dragi prieteni și prietene din toată lumea,
Aici, la Avaaz, ne-am petrecut ultimele câteva săptămâni gândindu-ne la voi, oamenii care fac parte din această mișcare.

Am reflectat la toată munca pe care am realizat-o împreună în acest an: milioanele de semnături care au pus presiune pe lideri, mesajele sincere trimise factorilor de decizie, acțiunile publice și livrările, donațiile care au salvat vieți.

Datorită vouă, această mișcare creează o schimbare în lume pe care nici unul dintre noi nu ar putea să o obțină de unul singur. 

Am vrut să ne vedeți chipurile, să ne auziți vocile și, sperăm noi, să ne simțiți recunoștința pentru rolul pe care îl aveți în cadrul Avaaz, așa că am făcut acest video. Pentru voi. Îl puteți deschide mai jos:


Notă - Activează subtitrările dând clic pe pictograma roată din partea de jos a videoclipului. Selectează „subtitrări/CC” și apoi limba ta.
Activista legendară și autoarea Joanna Macy a scris odată: „Dacă lumea poate fi vindecată prin eforturile oamenilor, sunt convinsă că aceștia vor fi oameni obișnuiți, a căror dragoste de viață e mai mare decât frica.”

Într-o lume care poate fi complet nebună și dezechilibrată, e de înțeles să vrem să renunțăm sau să ne concentrăm numai asupra nevoilor noastre. Dar nu am făcut asta în anul care tocmai se încheie. Ne-am adunat forțele pentru a da putere campaniilor. Ne-am trecut numele și ne-am făcut vocile auzite în cauze care ne depășesc cu mult viețile personale. Am luat atitudine pentru planeta noastră, pentru oamenii care se confruntă cu groază și foamete, pentru animale, cărora le lipsesc cuvintele pentru a vorbi în apărarea lor.

Să fii membru Avaaz poate părea un lucru mic și nesemnificativ, dar campaniile, ajutorul direct, susținerea, toate posibile prin Avaaz, nu ar exista fără voi, pentru că Avaaz este suma noastră, a tuturor - oameni obișnuiți din întreaga lume, uniți în speranțele și visele noastre pentru o lume mai bună, care își combină eforturile pentru rezultate de amploare.

Noi suntem acei oameni obișnuiți despre care vorbește Joanna Macy, iar când acționăm împreună, suntem de ordinul milioanelor.

Noi, cei din Avaaz, sperăm din suflet ca acest videoclip să vă aducă un zâmbet. E doar un mic mulțumesc, un mic dar. Felul în care vă onorăm cu adevărat contribuția este, desigur, că deja muncim intens pentru a ne asigura că 2024 va fi un an cu un impact și mai mare, în care împreună putem ajuta la crearea unei lumi mai echilibrate și mai drepte.

Cu profundă apreciere,

Nell, Christoph, Fey, Alice, Sam și restul echipei Avaaz

P. S. Dacă preferi să urmărești videoclipul pe Instagram, Facebook sau Twitter, poți da clic pe butoanele de mai jos. Subtitrarea este disponibilă numai în engleză aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu