sâmbătă, 30 decembrie 2023

Cioclii Fiarei globaliste

 

La invitatia unor prieteni, anul acesta am sarbatorit Nasterea Domnului, taman in „barlogul” Fiarei, mai exact in capitala Uniunii Europene – la Bruxelles. Un Bruxelles care înainte de toate, a devenit în ultimii ani o umila portavoce a Washingtonului, o curea de transmisie si implementare a noilor „principii” bolnave, diabolice, din dezaxata societate progresista americana. Ne-au „sedat” si ne-au bagat la „terapie intensiva”, cu toate aceste manifestari patologice numite politically correct, cancel culture, ideologia de gen sau vanatoarea de fantome destinata incriminarii si culpabilizarii populatiei albe. Toate niste dr[covenii. Absolut toate cu scopul de a ne spala pe creiere si de a ucide libertatea. Vorba aia – „varianta asta, cum ca romanii ar fi rasisti, mi se pare o tiganie”! In schimb negarea si batjocura la adresa lui Dumnezeu, precum si transformarea Bisericilor crestine in baruri sau mall-uri, este ceva normal si de bun augur.

Un Bruxelles „intunecat” de luminile luciferice ale Fiarei din Parlamentul, Comisiile si Institutiile europene, „intunecat” de invazia sau asaltul de populatii afro-arabo-musulmane, care acapareaza om cu om, metru cu metru, cladire cu cladire, magazin cu magazin, strada cu strada, cartier cu cartier, din ce a fost odata vechiul burg Bruxelles, din ce a fost odata infloritoarea Valonie sau Flandra. Astazi, de exemplu, singurele diferente dintre Bruxelles si Dubai, sunt cele legate de clima, fusul orar si pozitionarea geografica. Bruxellesul a imbracat la propriu voalul si burka islamica, iar in curand Coranul si Sharia vor inlocui legislatia actuala si traditiile aflate inca in vigoare. Pentru ca demografia este mama istoriei. Si a democratiei de asemenea. Dar din birourile orbetilor birocrati europeni de la Bruxelles, este imposibil sa se vada ca „cetatea” a cazut sub propriile focuri si lovituri ideologice. Cand „biciul” lui Dumnezeu ii va atinge si pe ei, va fi mult prea tarziu. Poate intr-adevar, cuvintele profetice ale Parintelui Arsenie Boca – Sfantul Ardealului, vor salva Europa occidentala – ” un foc de la rasarit, va salva Europa”. Pana atunci insa, Ursula de la UE – o adevarata strigoaie otravitoare cu coasa, va fi „nasa de botez” a musulmanizarii Europei occidentale.

Si parca ca o ironie a istoriei, noi, romanii, nu suntem azi lasati sa intram in „schengen”, in timp ce milioane de arabi si africani musulmani intra in occident, ca Vodă prin loboda. Asta dupa ce secole de-a randul, Tarile Romane si domnitorii nostri, s-au luptat si au fost zid de protectie al occidentului, impotriva deselor invazii musulmane. Ca sa vezi rasplata…Dar nici Dumnezeu nu doarme ! Si nici nu bate cu bota!

In schimb, pe noi, incepand cu acel insangerat decembrie 1989, ne-au „adormit” si „a-batut”, cativa demni urmasi de-ai lui Iuda. De fapt, tradatorii Romaniei, si-au facut „temele” cu mult timp inainte de a intra in scena. Tradatori, sabotori, vanzatori, slugi, criminali – intr-un cuvant cioclii Fiarei apocaliptice, care a lovit Romania, Europa si intreaga lume. Dusmani declarati ai suveranismului si a statelor natiune independente, au racolat, pregatit, sustinut si promovat adevarate cozi ale cozilor de topor, dupa care au dat la sfarsitul anilor 80 – inceputul anilor 90, un simplu „copy paste” al diabolicei Revolutii franceze din 1789. Aceeasi stapani, doar cu alti actori in rolurile principale. Actori care atunci au pus bazele dezastrului politic-economic-financiar-umanitar, pe care-l traim si in prezent.

Ne-au mintit, iar noi naivi fiind, am crezut ca odata daramat zidul de la Berlin, de partea cealalta ne asteapta cu bratele larg deschise fratii occidentali, sa se reuneasca cu noi si sa ducem impreuna o viata noua prospera. Dar nu a fost asa, dimpotriva, am fost tradati de acesti asa zisi „frati”, am fost acaparati, ne-au acaparat pietele economice si comerciale, bogatiile, resursele…pana si femeile si copiii. Ne-au distrus industriile, agricultura, ne-au pus in fruntea statului persoane obediente, imorale si foarte slabe din punct de vedere intelectual. Foarte putin capabile sa conduca o tara, dar foarte dispuse ca pentru a-si mentine puterea, sa se alinieze diferitelor agende geo-politice, ale diferitilor lideri mondiali. Unii dintre ei, cum este Bideul american – chiar in pragul nebuniei, a schizofreniei. Ne-au vandut independenta statala si am primit la schimb colonialismul acesta depravat si imoral, in care ne ducem veacul. S-au vandut in decembrie 1989 KGB-ului sovietic, iar KGB-ul sovietic ne-a vandut apoi surate-i Fiare globalist neomarxiste. Caci nu-i asa – ambele sunt din semintia lui Iuda!?! Iar tradator la tradator trage!

Manca-v-ar Raiul, le spunea Parintele Ilie Cleopa, celor pe care-i binecuvanta! Cu manca-v-ar iadul, ar merita sa fie „binecuvantati”, gasca aceasta a tradatorilor – impostori ai României. Cei care au distrus Romania, care in nebunia lor diabolica de a acapara tara, l-au executat pe Presedintele Ceausescu, in Sfanta zi de Craciun, aruncand acest mare pacat asupra intreg poporului roman. Si-au construit „domnia” pe morti si crime. Pentru ca Fiara cerea sange, asa cum azi cere revolutii si razboaie ! Sange si razboaie in schimbul iluzoriei puteri politice!

Ce raspuns veti da la judecata din Ceruri?!? Tu, generale de Securitate Iulian Vlad – unul dintre cei mai mari tradatori din toata istoria Romaniei, alaturi de tradatorii criminali generali de armata Victor Stanculescu si Nicolae Militaru, voi alogenilor straini de Romania – Silviu Brucan, Petre Roman sau Virgil Magureanu (unde pana si numele va sunt false, ca si credinta ), tu tovarase Ion Ilici Iliescu – care asemenea lui Bastus, tradatorul Regelui dac Decebal, ai muscat mana „carmaciului” Nicolae, cel care te-a crescut, pregatit si promovat politic? Sau tu derbedeule cu barba si epoleti sovietici KGB-isti Gelu Voican Voiculescu ?Iar dupa voi au urmat timp de 34 de ani alti si alti tradatori si impostori. Toti Presedintii de stat si prim ministrii, guverne si guvernanti, parlamentari, demni continuatori ai „completului de judecata”, care in decembrie 1989, nu l-au executat doar pe Ceasescu, ci au executat intreaga Românie!

Voi toti sunteti cioclii Romaniei post decembriste, raspunzatori directi pentru dezastrul, de a nu mai avea acum, la trecerea in anul 2024 – o tara! Noi azi mai avem un teritoriu. Cata vreme ne-a mai ramas credinta in Dumnezeu, nu este totul pierdut. Sa ne rugam Tatalui Ceresc – Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne si ne pazeste pe noi pacatosii robii Tai!

Si in ultimul rand, acum la final de an – La Multi Ani, frati romani!

 

Autor: Cristian Ardeleanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu