luni, 29 ianuarie 2024

Urgent: Prevenirea genocidului în Gaza

 


Dragi prieteni și prietene,
Cea mai înaltă instanță din lume tocmai a ordonat Israelului să prevină actele de genocid în Gaza.

Judecătorii au fost clari: 25.700 de palestinieni au murit. 1.700.000 de oameni sunt strămutați, 93% se confruntă cu foametea, care a atins niveluri de criză. Devastarea este incontestabilă.

Până când Israelul se supune, riscul de genocid crește cu fiecare minut. Dar acum avem instrumentele necesare pentru a pune capăt acestei situațiii!

SUA este cel mai mare aliat al Israelului. Împreună, îi putem presa pe Președintele Biden și guverne cheie din întreaga lume să determine Israelul să se supună judecătorilor. Avaaz e în curs să lanseze o campanie asurzitoare, iar donația ta ar putea să ne facă de neoprit. Proteste, anunțuri și advocacy non-stop… cu cât strângem mai multe fonduri, cu atât putem fi mai vocali.

În plus, jurnaliștii și grupurile care luptă pentru drepturile omului în Gaza au mare nevoie de finanțare pentru a putea continua să adune dovezi ale crimelor de război. Noi am putea să le furnizăm aparate de fotografiat, computere și echipament de protecție pentru a-i ajuta să aibă un caz imbatabil împotriva Israelului. 

Sprijinul tău este esențial. Tot ce face Avaaz este 100% datorită donațiilor tale.

Gaza e târâtă la porțile iadului, dar împreună putem opri grozăvia. Donează cât poți acum:
DONEZ 5RON
DONEZ 10RON
DONEZ 20RON
DONEZ 40RON
DONEZ 75RON
ALTĂ SUMĂ
Cea mai înaltă instanță din lume a fost de acord fără echivoc că semnele care anunță genocidul sunt peste tot. Israelul blochează alimentele și medicamentele, civili nevinovați sunt uciși cu sânge rece, iar 85% din populația Fâșiei Gaza a rămas fără casă.

Acum judecătorii au ordonat măsuri de urgență pentru a preveni actele de genocid, cum ar fi uciderea palestinienilor, dar nu pot aplica această hotărâre singuri. SUA, ONU și alte țări trebuie să oblige Israelul să se conformeze, iar noi putem pune presiune asupra lor susținându-i pe cei care fac campanii, pe jurnaliști și pe grupurile care apără drepturile omului din Gaza și din întreaga lume să ia atitudine acum.

Dacă strângem suficiente fonduri, am putea:
  • să lansăm o campanie răsunătoare, pentru a-i presa pe aliații Israelului să ceară un armistițiu și să permită ajutoarele umanitare să intre în Gaza;
  • să-i susținem pe jurnaliștii de pe teren cu echipament de protecție și aparate de fotografiat, computere, încărcătoare solare și alte nevoi urgente;
  • să finanțăm grupurile care luptă pentru drepturile oamenilor din Palestina în timp ce documentează crimele de război și crimele împotriva umanității din Gaza și din alte părți ale Palestinei;
  • să-i sprijinim pe avocații și pe organizatorii de campanii care încearcă să oprească furnizarea de arme către Israel; și
  • să-i susținem pe activiștii nonviolenți de pe teren, care protestează și organizează acțiuni pentru pace și dreptate.
Comunitatea noastră refuză să-și întoarcă privirea de la ororile din Gaza. Promit că Avaaz nu se va opri până când nu vom avea pace și dreptate, dar nu putem face asta fără voi. Donează cât poți acum:
DONEZ 5RON
DONEZ 10RON
DONEZ 20RON
DONEZ 40RON
DONEZ 75RON
ALTĂ SUMĂ
Cu speranță nestrămutată și hotărâre infinită, întotdeauna,,

Kaitlin, Mike, Marigona, Fadi, Jon, Sofia, Abdelrahman și întreaga echipă Avaaz

P.S. Asta ar putea fi prima ta donație pentru mișcarea noastră. Sau prima ta donație făcută vreodată. Dar e atât de importantă! Știai că Avaaz se bazează în totalitate pe mici donații de la membri ca tine? De aceea suntem 100% independenți, rapizi și eficienți. Alătură-te celor peste 1 milion de oameni care au donat pentru a face din Avaaz o adevărată forță a binelui în lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu