vineri, 26 ianuarie 2024

Marele actor Florin Piersic, la borna 88. La mulțí ani binecuvântați!


Florin Piersic împlinește astăzi, 27 ianuarie 2024, vârsta de 88 de ani. Florin Piersic va fi serbat la Cluj Napoca de ziua lui de naștere. Medeea Marinescu, partenera lui de scenă din spectacolui ‘Străini în noapte’, pe care îl joacă de 12 ani, vorbește despre marele actor cu mare admirație. Într-un interviu pentru viva.ro, Medeea Marinescu,  a declarat, 
anul trecut, că Florin Piersic este o întâlnire fericită din viața ei, dar și un mare actor, care înseamnă enorm pentru ea.

 Întâlnirea cu Florin Piersic a însemnat mult pentru mai tânăra actriță. Despre îndrăgitul actor, Medeea Marinescu spune că este „o pasăre rară’.

 Într-un interviu pentru viva.ro, actrița spune că în cei 12 ani de când joacă în piesa ‘Străini în noapte’, alături de ‘Mărgelatul’, doar într-un singur an nu și-a putut serba colegul. Și asta pentru că artistul era plecat peste hotare.
Îl aniversăm pe Florin, ca în majoritatea anilor. Din cei 12 ani de colaborare, unul a fost plecat în Canada, și nu l-am sărbătorit pe scenă. În rest, aniversarea lui s-a petrecut întotdeauna pe una din scenele din țară, București, Cluj, Constanța sau Iași. Acum suntem la Cluj, la el acasă. Îl vom serba, iar pe 30 ianuarie îl vom serba și la București’, a declarat Medeea Marinescu.

„Florin Piersic ne-a marcat tuturor tinerețea”
Medeea Marinescu este de părere că Florin Piersic ne-a marcat tuturor, tinerețea. Mai mult, îndrăgita actriță spune că inclusiv tinerii au văzut filmele în care a jucat marele actor, care împlinește 88 de ani, pe data de 27 ianuarie 2024.
‘Lumea care trăiește în străinătate este nostalgică de două ori. O dată pentru că sunt dornici în a auzi un text în limba română și, pe de altă parte, este nostalgia propriilor lor amintiri și a tinereții lor petrecută în țară. Pentru că Florin Piersic ne-a marcat tuturor tinerețea. Chiar și cei care sunt tineri i-au văzut filmele. Și, tocmai de aceea, sunt și oameni tineri în străinătate, care au o legătură specială cu Florin’, afirmă actrița.

Sursa: Viva.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu