duminică, 19 mai 2024

Semnal editorial - „Amintiri de MINAUR” de Ramona Ioana POP

 


Vineri, 17 mai, la Sala sporturilor „Lascăr Pană” Baia Mare a avut loc lansarea volumului „Amintiri de Min(aur)” scris de cunoscuta jurnalistă și om de mass media Ramona Ioana Pop.

Autoarea, fiica regretatului ziarist Ion P. Pop, a reconstituit traseul echipei băimărene de handbal masculin spre câștigarea celor două trofee IHF, în 1985 și 1988!

Intervievații din cuprinsul cărții editată de „SSO Debt Management SRL sunt: Lascăr Pană, Petre Avramescu, Maricel Voinea, Nicolae Neșovici, Mircea Petran, Iosif Boroș, Doru Porumb, Liviu Pavel, Alexandru Stamate, Ioan Marta, Sorin Rădulescu, Olimpiu Flangea, dr. Coriolan Pop și Adrian Bolba.

A fost multă lume bună a urbei, mari handbaliști în primul rând, dar și câțiva candidați la fotoliul de primar al municipiului, că o „baie de mulțime” nu strică înainte de alegerile din 9 iunie.

Felicitări Ramona Ioana Pop, sunt sigură că profesorul Ion P. Pop și maestrul Lascăr Pană, te-au vegheat dintr-o stea și sunt mulțumiți de frumoasele aduceri aminte, care nu se întrevăd a se repeta, cel puțin în viitorul apropiat!

Text și foto Gelu Dragoș, UZPR


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu