miercuri, 5 iunie 2024

BILANȚ LITERAR, FRUMOS, DEMN DE APRECIERE ȘI LAUDĂ...


 ELEVI ȘI PROFESORI DIN CADRUL ȘCOLII GIMNAZIALE SATULUNG, PREMIAȚI DE CĂTRE ASCIOR - ARIA MARAMUREȘ, pentru rezultate bune și foarte bune, în cadrul Proiectului școlar ,,Săptămâna Altfel!”, 2024.

Având în vedere activitatea desfășurată, cu un grup de elevi și profesori, de la Școala Gimnazială Satulung, în cadrul proiectului ,,Săptămâna Altfel!”, ediția 2024, și întâlnirea cu un grup de scriitori din cadrul Cenaclului Scriitorilor din Maramureș (președinte Florica Bud), în locația Bibliotecii Județene ,,Petre Dulfu”, Baia Mare, în luna mai 2024, în cadrul ASCIOR (Asociația pentru Civilizație Ortodoxă), Aria Maramureș, prin reprezentant Vasile Bele, s-a hotărât, acordarea unui număr de:
4 DIPLOME - ACT DE RECUNOȘTINȚĂ, următorilor profesori participanți:
- prof. ADELA MARIA BORȘE;
- prof. ZAMFIRA MUREȘAN;
- prof. ANCA VANEA;
- prof. LAURA PÎRȘE;
10 DIPLOME DE PARTICIPARE: elevilor Giulia Melisa SABOU, Ricardo Daniel TEGLAȘI, Răzvan INDRE, Alexandra Maria BOCA, Laura URMINIȘAN, Andreea HAN, Raluca INDRE, Angelis SABADÎȘ, Alexia STAN, Luka KRAJKAR;
5 DIPLOME DE MERIT - elevilor Denisa Antonia VLAICU, Mădălina VLAICU, Roberta LACATOȘ, Lorena SĂLĂGEAN și Adriana TEGLAȘ;
Felicitări, tuturor! Și dascălilor, și elevilor! Felicitări, Școala Gimnazială Satulung!
Aceste diplome vor fi însoțite de câte un volum sau o revistă, din partea reprezentanților care au participat în numele Cenaclului Scriitorilor din Maramureș - Flavia FOLTOȘ, Larisa VIRAGH, Janeta COROIU-JOCA, Liviu Coroiu și subsemnatul Vasile Bele - reprezentant ASCIOR / membru fondator al revistei DIN VATRA SATULUI. Încă un amănunt, care nu doresc să fie uitat sau omis, este faptul că despre acest eveniment s-a scris și în cel mai proaspăt număr al revistei ,,Din vatra satului”, nr. 3 (48) / 2024.
Și, tot din partea ASCIOR - Aria Maramureș, (prin reprezentant Vasile Bele), am hotărât să acordăm o DIPLOMĂ - ACT DE RECUNOȘTINȚĂ - conducerii acestei instituții, pentru implicarea într-un mod autentic și original, în educarea elevilor. este vorba de doamna profesoară Claudia CHIORAN. Felicitări, tuturor, dascălilor care muncesc în această prestigioasă instituție, adeverindu-se, o dovadă în plus că: ,,omul sfințește locul” sau ,,omul potrivit, în locul potrivit!”.
Am premiat, în fapt, creațiile originale și autentice, în cadrul concursului organizat - ACROSTIH ȘI POEZIE - la care au răspuns un număr nesperat de mare, și culmea, am găsit și valoare în aceste creații literare. Felicitări! Trebuie să recunosc faptul că mai așteptăm astfel de provocări din partea Domniilor Voastre. Dovada diplomelor este rodul muncii de calitate! Toate aceste creații, vor fi cuprinse în numărul următor al revistei, așa că, după vacanță, la începerea noului an școlar (2024-2025) veți avea parte și de alte surprize! Doamne ajută!
Vasile Bele - UZPR,
președinte ASCIOR, aria Maramureș





Un comentariu:

  1. Felicitari doamna director Claudia Chioran pentru activitatile pe care le faceti! Felicitari si catedrei de limba romana! Sunt miscata de activitatile desfasurate la Satulung!

    RăspundețiȘtergere