sâmbătă, 3 august 2024

AJUTOR FINANCIAR

 


„Din păcate, boala nu ține cont de bunătate, de talent, ci se abate adesea asupra celor mai sufletiști oameni , acum este vorba de Marinel Petreuș, fiul regretatului Ioan Petreuș.

Dragi prieteni și cunoscuți, astăzi vin înaintea voastră cu marea rugăminte de a pune umărul la ajutorarea unui om de aleasă omenie și modestie, care trebuie să ducă mai departe brandul maramureșenilor, numele de Petreuș. Majoritatea dintre voi îl cunoașteți pe Marinel Petreuș, profesor de muzică și interpret fără asemănare care duce mai departe horile maramureșene și, astfel, moștenirea fraților Petreuș.
Este un bun prieten alături de care m-am bucurat și am bucurat mii de oameni, fondator al grupului folcloric "Am fost ș-om fi". Pe lângă toate greutățile pe care le duce cu demnitate, Marinel se află acum înaintea unei grele încercări, o intervenție chirurgicală ale cărei costuri se ridică la 30.000 de euro. Mă alătur familiei sale și apelului prin care vă rog pe fiecare să contribuiți pentru a-l salva.
Puteți face donații în contul de mai jos:
RO87 RNCB 0186 0342 6055 0001 deschis pe numele Petreus Laura Minodora, soția lui Marinel.
Suntem alături de tine, Marinel, și te susținem să revii sănătos acolo unde îți este locul, lângă familia ta, pe scenă, de unde ne încânți și ne reprezinți pe toți!”, mesaj trimis de către Ioan Doru DĂNCUȘ, primarul municipiului Baia Mare.

C.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu