luni, 5 august 2024

MIND Monday - despre DISCIPLINĂ și un instrument ajutător

 


Bună Dragos,

"Oamenii sunt sortiți eșecului dacă își imaginează CE vor face înainte de a-și da seama CINE sunt." John Maxwell

Săptămâna trecută ți-am vorbit despre limite.

Una dintre satisfacțiile mele de coach este să văd cum clienții mei își depășesc limitele. Și cu cât sunt mai mari limitele cu atât mai mare este satisfacția (și a mea și alor!), dar și efortul (al lor!).

Experiențele pe care le-am acumulat alături de clienții mei mi-au demonstrat că cel mai des, oamenii sunt blocați și limitați de imaginea pe care o au despre ei înșiși.   

De exemplu, mulți cedează și nu-și depășesc limitele pentru că au ajuns ei la concluzia că nu sunt disciplinați. Și totuși, fiecare dintre noi poate deveni foarte disciplinat cu puțină susținere! Când devii conștient în ce scop vrei să fii disciplinat și scopul acela este cu adevărat important pentru tine, disciplina nu va mai fi un comportament greu de implementat, ci un obicei benefic, un obicei care îți este de folos să-ți creezi imaginea și identitatea unui om disciplinat.

Și pentru că spuneam că oricine poate deveni disciplinat cu puțină susținere, vreau să-ți ofer susținerea mea și îți pun la dispoziție un ghid de coaching care te poate ajuta să depășești convingerile limitative și să-ți construiești o nouă imagine de sine în ce privește disciplina.

Descarcă ghidul aici.


Am creat acest newsletter ca o sursă permanentă de idei și întrebări. Folosind constant această sursă, mintea ta se va îmbogăți cu gânduri noi, care vor conduce spre acțiuni și comportamente noi, care vor genera schimbări pozitive ce îți vor îmbogății viața.

Dacă îți place acest newsletter, fă-l cunoscut și prietenilor tăi! Dacă faci asta, eu îți mulțumesc!

Te poți dezabona oricând...

Cu prietenie,

Bianca


LET ME BE YOUR GPS!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu