vineri, 2 august 2024

Să-i dăm Cezarului ce se cuvine! David Popovici este numele celui mai vehiculat român! Înainte vreme erau Ilie Năstase, Dobrin, Nadia, Hagi...


 Urmăresc cu atenție Jocurile Olimpice de la Paris, Franța, deși normal trebuia să se scrie întâi țara, apoi capitala ei. Deschiderea deși a fost grandioasă mi-a lăsat un gust amar! Și lui Dumnezeu, Cel care ÎNCĂ ne suportă, pe vremuri caniculare, catastrofe, războaie în apropierea noastră și-n Țara Sfântă!

La condiții mizerabile ca baze sportive, România se află pe locul 12-13 între națiunile lumii! Tot așa suntem și cu sistemul sănătății, educației, muncii și nu mai știu cui! Dar avem alegeri și-n Ziua Națională! Blasfemie!

Avem în schimb cel mai scump gaz, de electricitate nu mai vorbesc! Avem turism de Emiratele Arabe ca prețuri, dar în Barul lui Sorin (Buciuman) din Lucăcești s-a vorbit laudativ și mândri de către cei care au trecut pe acolo CĂ SUNTEM ROMÂNI și contemporani cu cel mai rapid de pe Planetă! Și atunci să nu iubești România?!

Gelu Dragoș


P.S. Le-am văzut mâinile lui Cornea și Enache, și sunt convins că tot așa arată și ale doamnelor canotajului românesc Bodnar și Radiș, de parcă, primii, ar fi cosit cel puțin zece hectare de lucerna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu