sâmbătă, 9 octombrie 2021

Pamflet de Emil COSTIN

 


Uitand ca România este ,,in plina criza" inca de la investirea guvernului Matzu-Catzu, mutalaul de la Cotroceni si slugile lui politice ori jurnalistice ii acuza pe autorii motiunii de cenzura ca au creat....instabilitate!

Jucandu-se , insa, cu rabdarea romanilor, mutalaul de la Cotroceni si hermafroditii din echipa liberala ,,castigatoare" vor sa-l propuna iarasi premier pe Catzu-Matzu, ca si cum nu tocmai ar fi fost demis saptamana aceasta! Si nu cu un scor la limita, ci cu unul covarsitor!
In acest timp, useristii si cei de la AUR declara ferm ca ar vota un guvern nou, pe nucleu liberal, cu Ilie Bolojan premier! Useristii mai sugereaza chiar ca s-ar intoarce in coalitie, daca nu mai e vorba de Catzu-Matzu ca premier ori ministru!
In continuare, mutalaul de la Cotroceni si hermafroditii din echipa ,,castigatoare" canta la unison Catzu-Matzu si acuza opozitia ori fostii colegi intr-ale guvernarii de instabilitate!
In acelasi timp, pesedistii si cei de la AUR declara ca ar sustine si varianta unui guvern de specialisti! (Nu mi-e clar inca daca pesedeii inteleg ca ,,specialistii", ,,tehnocratii" astia ar tebui sa nu aiba carnet de membru de partid!)
In continuare, mutalaul de la Cotroceni acuza opozitia de provocarea ,,crizei", iar hermafroditii din echipa ,,liberala",,castigatoare" , anunta ca vor merge tot cu propunerea de Catzu-Matzu pentru postul de premier!
Ca si cum nu ne-ar fi suficienti derbedeii astia de guvernanti, mai vine si jurnalistul ala de si-a incretit fruntea mai ceva ca zona dintre buci sa ne spuna ca anticipatele ar fi o catastrofa!
Sigur, nimeni nu face vorbire ca mutalaul de la Cotroceni nu il va desemna niciodata pe Bolojan ca premier, asta pentru ca orgoliul fudulului fost primar de la Sibiu nu poate accepta ca exista, cu adevarat, un primar performant, care l-a eclipsat deja demult!
Sigur, nimeni nu face vorbire ca in contextul in care Catzu-Matzu este pentru Iohanus ceea ce a fost Boc pentru Basescu (Udrea), desemnarea unui premier care nu are stofa de sluga, asta este peste putintza orgoliosului fudul ce deja uzurpeaza scaunul de la Cotroceni si nu se inscrie nici in politica de cadre a hermafroditilor ,,castigatori"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu