luni, 25 ianuarie 2016

Concursul Internațional Discovery a ajuns la cea de-a VIII-a ediție !

Proiectul Discovery este prezent în trei țări europene (România, Bulgaria și Republica Moldova), planurile de expansiune vizând nu doar Peninsula Balcanică, ci și țările din Europa Centrală și de Vest.
Formulările amuzante, întrebările-capcană sau cele ce testează logica elevilor fac de fiecare dată deliciul acestora. Întrebările de cultură generală se îmbină în mod armonios cu cele din programa școlară, cei mici acumulând informații și cunoștințe extrem de utile într-o manieră simplă și deloc copleșitoare.
 Taxa de participare este de 12 RON/participant, 25% din această sumă reprezentând comisionul unității şcolare. Grila de comisionare:
20-49 înscrieri cumulate/unitate – 3 RON/înscriere;
50-99 înscrieri cumulate/unitate – 4 RON/înscriere;
Peste 100 de înscrieri/unitate – 5 RON/înscriere.
Toți participanții primesc garantat revista concursului, un premiu de participare util și adaptat vârstei și o diplomă de participare, în vreme ce premianții vor fi recompensați cu premii și diplome de merit/performanță. Celor ce vor rezolva perfect subiectele nivelului lor de studiu vom fi mândri să le decernăm titlul de “performer internațional”.
Toate cadrele didactice angrenate în desfășurarea proiectului vor primi un set complet de documente necesare completării portofoliului personal: adeverință/diplomă de mentor, respectiv consilier educațional și contract de parteneriat.
Numărul minim de participanți/unitate este de 20, însă se vor admite și excepții, acest fapt determinând o ușoară modificare a regulamentului de concurs.
Coletul cu materialele de concurs vă va fi livrat cu câteva zile înainte de data desfășurării concursului la adresa specificată de dumneavoastră, plata acestuia realizându-se în sistem ramburs. Taxele de curierat vor fi suportate integral de Raio Press.
Pentru detalii accesaţi www.discovery-educational.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu