miercuri, 27 ianuarie 2016

Top 6 cei mai violenţi bărbaţi ai zodiacului. Află pe cine să eviţi!


 Nativul din Săgetător este mai mult agresiv verbal, însă nu va avea remuşcări nici dacă are altfel de porniri.
1. Berbec
Nativul din această zodie ocupă primul loc în acest top pe drept merit. Este cel mai agresiv reprezentant al zodiacului, şi culmea, se mai şi mândreşte cu asta! Consideră că bătaia este ruptă din rai şi mai adaugă şi jigniri la adresa ta. Reacţionează impulsiv, însă regretele nu mai au nicio valoare.
2. Taur
Nativul din această zodie cedează rar, dar când o face devine destul de violent. Se crede foarte important în excesele lui de furie şi vrea să bage spaimă în tine, însă nu te va face decât să îl priveşti ca pe un nebun. Comportamentul lui nu trebuie tolerat nicio clipă!
3. Săgetător
Acest nativ este mai mult violent verbal, însă nu va da înapoi nici dacă are altfel de porniri. Se întâmplă doar când se adună prea multe, pentru că acest bărbat nu comunică deschis şi acumulează frustrări. Deşi este doar vina lui, poate fi agresiv fizic din cauză că se simte prost şi slab în faţa ta!
4. Fecioară
Acest nativ este foarte violent verbal, şi foarte rar există câte un reprezentant care este agresiv şi fizic. Este destul de impulsiv, cedează uşor şi vrea să scape de tot răul pe care l-a acumulat în el, însă nu se gândeşte şi la cei din jur. Bătaia poate începe de la o simplă joacă, dacă îl calci pe coadă şi nu ştii când să te opreşti.
5. Leu
Nativul din zodia Leului este agresiv din cauza unei educaţii proaste, altfel acesta te poate lucra psihic la un nivel mult mai înalt. În ambele situaţii, relaţia dintre voi nu are cum să nu se degradeze şi ai face bine să fugi de el dacă face pe durul mai ales atunci când aveţi companie. Pentru el imaginea contează mai mult decât persoanele care îl iubesc!
6. Vărsător
Indiferent de motive, nu accepta un comportament violent din partea nimănui, însă mai ales fii atentă cu Vărsătorul care are deja unele porniri de acest gen. Dacă ceva nu iese cum vrea el, există riscul să nu conteze că dă cu pumnul atât timp când ajunge unde şi-a dorit. Pune-l la punct de cum vezi că se îndreaptă într-acolo!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu