miercuri, 30 ianuarie 2019

6 zodii care nu învață niciodată din propriile greşeli


 Se zice că oamenii învaţă din greşeli, însă în cazul anumitor persoane acest lucru nu este valabil, iar vinovate se pare că ar fi şi astrele.
Este normal să facem greșeli, toți facem lucruri pe care le regretăm, însă de regulă, cu fiecare experiență neplăcută învățăm ceva. Ei bine, acest lucru nu este valabil în cazul tuturor persoanelor, existând și excepții, care par să repete aceleași greșeli toată viața.
Se pare că acest lucru este influențat și de astre, așadar nu este suprinzător că nativii acestor zodii se lovesc mereu de aceleași probleme. În schimb, dacă ai și tu una dintre aceste zodii, poate este momentul să vezi lucrurile într-un mod diferit. Ia fiecare situație ca pe o modalitate de a analiza ce ai făcut greșit și ce ai putea schimba.

Așadar, verifică această listă și află dacă astrele sunt motivul pentru care nu înveți niciodată din propriile greșeli.

1. Berbec
Poți să te bazezi pe Berbec să facă ceea ce îi ceri, însă nu te aștepta să o facă mereu cum trebuie, deși au primit instrucțiuni clare. Nativii Berbec sunt încăpățânați și doresc să aibă succes în tot ceea ce fac. Asta înseamnă că de cele mai multe ori nu vor avea nevoie de părerea sau de ajutorul tău, chiar dacă tu știi cu adevărat mai multe.
Berbecii insistă să învețe din propriile greșeli, însă pentru ei asta înseamnă de fapt că nu făcut ei o eroare cu adevărat, ci pur și simplu așa s-a întamplat.

2. Taur
Taurii, spre deosebire de Berbeci, vor să învețe din greșelile lor și chiar pot recunoaște atunci când fac un lucru greșit. Astfel, ei au intenția de a remedia o situație, însă când vine vorba de a face propriu-zis o acțiune, lucrurile stau complet diferit.
Așadar, Taurii sunt și ei destul de încăpățânați și, dacă li se pare că ceva nu se potrivește exact cu ceea ce au în minte, când vine vorba de greșeli, ei vor ignora orice sfat și vor face în continuare lucrurile așa cum consideră ei că este mai bine.

3. Balanţă
Balanțele au o personalitate interesantă. Nativii Balanță sunt amabili cu anumite persoane, în timp ce judecă și critică alți oameni, acesta fiind defectul lor cel mai mare. De cele mai multe ori latura prietenoasă a acestei zodii este doar o aparență, în realitate Balanța rănind cu ușurință oamenii din jurul ei de nenumărate ori.
Acest lucru le dăunează în timp, deoarece nimeni nu va mai avea încredere în amabilitatea lor.

4. Săgetător
Săgetătorii învață într-un final să nu mai repete anumite greșeli, însă până nu le este foarte clar ce anume s-a întâmplat, ei vor nega sau își vor apăra faptele. Nativii Săgetător petrec prea mult timp încercând să facă un lucru să funcționeze, când acesta nu avea, de fapt, nicio șansă de la început.
Ei nu renunță, fac orice pentru a rezolva ceea ce își propun și, la final, când totul este un eșec, încearcă să se amuze de întreaga situație.

5. Vărsător
Vărsătorii nu prea învață din greșelile lor și asta deoarece de cele mai multe ori nici nu se gândesc foarte mult înainte să acționeze. Astfel, este foarte posibil să intre în numeroase situații riscante, din care nu scapă foarte bine.
În plus, Vărsătorilor nu le place foarte mult să lucreze sau să se implice în orice este nevoie de prea mult efort, așadar nu este deloc surprinzător faptul că nu învață nimic din propriile greșeli.

6. Peşti
Spre deosebire de celălalte zodii, Peştii sunt sensibili și se gândesc foarte mult atunci când fac o greşeală. Ajung să se considere persoane neplăcute, iar reacția lor nu face decât să arate că îşi plâng foarte mult de milă.
Totodată, Peştii doresc să facă greşeli, nu să înveţe din ele. În plus, ei aleg să facă totul într-un mod dramatic, deoarece iubesc și atenţia celor din jur.


                                                                                            ELLE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu