luni, 28 ianuarie 2019

Concursul şcolar EVALUARE INTERACTIVĂ continuă!

Ultima săptămână din acest semestru a început cu natura înghețată și cu multă activitate online. În plină perioadă a evaluărilor specifice acestei perioade, antrenamentele de pe EvaluareInteractiva.ro sunt active și, în continuare, gratuite.


Vă poftim în „sala virtuală de antrenament”!
Evaluareinteractiva.ro este platforma suport în cadrul proiectului Vox Libris (inclus în CAEM 2019).

Intrați acum pe evaluareinteractiva.ro, înregistrați-vă gratuit, apoi înregistrați-i pe toți elevii dvs. Dacă aveți deja un cont, îndemnați-vă elevii să se antreneze. Vă trimitem broșura platformei pentru a descoperi / a vă reaminti pas cu pas cum funcționează. 

Știm cât timp ocupă din activitatea dumneavoastră de dascăl, procesul de corectare a lucrărilor, întocmirea de tabele cu clasamente și situații și întocmirea dosarelor de portofoliu. EvaluareInteractiva.ro funcționează ca un birou virtual care corectează automat, generează situații cu rezultate, diplome, adeverințe și parteneriate personalizate pe care trebuie doar să le salvați în propriul calculator și să le tipăriți atunci când vă sunt necesare. Aveți oricând acces la activitatea de pe platformă a elevilor dvs. urmărind care le este nivelul cunoștințelor și care sunt lacunele pentru a interveni la timp.

Opțional vă puteți înscrie și la concursul de cultură generală. Descoperiți condițiile de participare în broșura atașată (primul buton albastru de mai jos).

Vă așteptăm cu alături de noi! 

Cu prietenie,
Echipa EvaluareInteractiva.ro


____________________________________________________
PS: Aceia dintre dvs. care doresc să propună teste pentru antrenamentele gratuite ne pot contacta pe adresa de e-mail contact@evaluareinteractiva.ro pentru a ne solicita criteriile de elaborare. Pentru autorii ale căror teste corespund criteriilor vom elibera o adeverință de contributor. Vă mulțumim în numele nostru și al tuturor utilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu