miercuri, 30 ianuarie 2019

Simona Halep şi-a confirmat prezența la trei turnee!


 Simona Halep a căzut până pe locul 3 WTA, însă îşi pregăteşte revenirea în forţă. În luna februarie, sportiva noastră va participa la nu mai puţin de 3 competiții transmise de Digi Sport: Fed Cup, Qatar Total Open și Dubai Tennis Championships.

Într-o postare pe facebook, Simona Halep și-a confirmat prezenţa la Dubai, turneu pe care l-a câştigat în 2015.
"Abia aştept să mă întorc la Dubai pentru acest turneu. Momentul meu favorit este din anul în care am câştigat trofeul. A fost o săptămână dificilă, eram puţin accidentată la inceputul turneului și nu credeam că am vreo şansă, însă am reuşit. A fost ceva foarte special", spune Simona.

Ce urmează pentru Simona Halep în februarie 2019

Simona Halep este aşteptată să joace pentru România în Fed Cup. În weekend-ul 9-10 februarie, echipa noastră va întâlni deţinătoarea trofeului, Cehia, în deplasare, la Ostrava.

În săptămâna imediat următoare (11-16 februarie), campioana de la Roland Garros va juca la Doha, la Qatar Total Open, turneu pe care l-a câştigat în 2014, după o finală cu Angelique Kerber.

Apoi, între 17 şi 23 februarie, Halep va fi prezentă la un alt turneu pe care l-a câştigat în trecut, Dubai Tennis Championships. Simona s-a impus în 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolína Plískova în două seturi.

Toate cele 3 competiții de mai sus vor fi transmise în direct pe canalele Digi Sport.

                                                                                       C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu