miercuri, 29 ianuarie 2020

Gălăgia are de acum un preț! Mesaj viral postat de M.A.I. pe Facebook



 Ministerul Afacerilor Interne a marcat în stilul caracteristic modificările Legii care îi vizează pe vecinii zgomotoşi. În cazul lor, amenzile ajung chiar şi la 3.000 de lei.
Îți place să dai muzica tare și să știe toți vecinii ce preferințe muzicale ai? Vrei să știe toți din jurul tău ce abilități ai în mânuirea bormașinii la ore târzii din noapte?
Aceste obiceiuri au de-acum un preț!
Noile modificări aduse Legii nr. 61/1991 prevăd clar că, dacă îți deranjezi vecinii, între orele 22:00-8:00 sau 13:00-14:00, vei fi sancționat cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.
Dacă ești consecvent și continui, vei fi sancționat cu amendă de la 2.000 la 3.000 de lei!
P.S. Pentru cârcotași, dacă vecinii pot afla cu Shazam ce melodii asculți, e clar că ești pasibil de amendă maximă!”, scrie M.A.I. pe facebook.

Mesajul celor de la Ministerul Afacerilor Interne nu a rămas fără comentarii!

”Eu zic să nu fim mai catolici decat PAPA; ți se strică ceva în casă, mai ales la apă, ce faci, nu trebuie să reparăm ? Problema e să fim civilizați, să vorbim cu vecinii etc. Cât priveşte muzica , da, sunt destui care dau muzica fără rost f. tare şi te şi obligă să asculți ce le place lor. Trebuie să acordăm circumstanțe atenuante.”. scrie un utilizator intrigat de postarea polițiștilor.
”Ați luat în calcul și somnul de la amiază al unui copil?!???
Probabil că inițiatorul acestei legi a crezut că există un buton on/off la copii”, scrie un alt utilizator.
”Legea asta nu înseamnă nimic până nu dai autoritate reală polițistului să intre peste om in casa și să îi confiște aparatura. Ei nu.pot.da amendă nici dacă au toate datele locatarului dacă proprietarul  nu răspunde la ușă. Iar dacă răspunde și are bani de zece amenzi, nu mă încălzește cu nimic daca tot nu va opri circul.Legea asta e făcută tot pentru oamenii cât de cât întregi la cap”, sună un alt comentariu.
”Dar cu cei care detin caini si care latra 4-5 ore minim pe zi, cateodata de la 5 dimineata si pana la 10-11 si apoi seara de la ora 20 pana pe la ora 23”, întreabă un alt cititor.
                                                                                 
                                                                                                  MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu