marți, 21 ianuarie 2020

Ţiriac e gata să se implice la Dinamo: Care este condiţia pe care o pune


Fostul selecţioner Cornel Dinu, unul dintre simbolurile clubului din Ştefan cel Mare, a dezvăluit că a discutat recent cu Ion Ţiriac despre implicarea acestuia la Dinamo, iar veştile sunt bune.
Potentul om de afaceri este dispus să revină în "Groapa",însă numai dacă echipa ar fi preluată de la Ionuţ Negoiţă şi ar exista o forma serioasă de management.
"În anii 2000, cand a vazut ce se intampla, a fost dispus sa vina sa conduca. Tiriac e cel care conduce, nu altcineva, domne! Am discutat din nou cu nea Ion si mi-a dat de inteles ca il doare situatia de la Dinamo de acum. Ar fi dispus sa se implice intr-o forma serioasa de conducere, intr-o forma corecta de management.
Convingerea mea e ca si acum se poate conta pe Tiriac si pe altii legat de o sponsorizare. In momentul in care se va face o organizare clara, desigur, nu cum e acum", a spus Cornel Dinu la emisiunea Realitatea Sportiva.
Nu cu mult timp in urma, intrebat despre o eventuala implicare la Dinamo, Tiriac a exclus categoric aceasta posibilitate.
Ionut Negoita negociaza in aceasta perioada cu un grup de investitori din Emiratele Arabe Unite vanzarea pachetului majoritar de actiuni al clubului.
Ce va fi, vom vedea în viitorul apropiat. Deocamdată cei care suferă sunt suporterii adevăraţi ai câinilor roşii!
                                                                                                 Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu