marți, 28 ianuarie 2020

Organizatorii au fixat ora de start a partidei Simona Halep - Anett Kontaveit, de la Australian Open



Simona Halep - Anett Kontaveit, partida care va stabili prima semifinalistă de pe jumătatea inferioară a tabloului de la Australian Open, va avea loc în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 02:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Simona Halep, cap de serie numărul 4 la Australian Open, s-a calificat în sferturile de finală ale competiției după ce a învins-o la mare luptă pe Elise Mertens, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute de joc. Simona s-a calificat pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului. În primul tur, sportiva noastră a trecut de Jennifer Brady, iar în turul secund s-a impus în fața britanicei Harriet Dart. În turul trei, Simona a învins-o pe Putintseva.
Anett Kontaveit, în vârstă de 24 de ani, a trecut în optimile de finală de tânăra poloneză Iga Swiatek. Sportiva din Estonia s-a impus în fața polonezei, scor 6-7, 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 44 de minute de joc. La Melbourne, Kontaveit a trecut de Sharma, Sorribes Tormo, Bencic și Swiatek.
Simona Halep și Anett Kontaviet s-au mai întâlnit până în prezent de două ori, o dată pe teren dur și o dată pe zgură, ambele confruntări având loc în 2017. De fiecare dată, sportiva noastră s-a impus în minimul de seturi fără prelungiri.
                                                                                                           C.L.L.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu