vineri, 31 ianuarie 2020

TE IEI DE TUDOR GHEORGHE, TE IEI DE ROMÂNIA ȘI DE MINE!

APEL CĂTRE ȚARĂ, CĂTRE TOȚI CEI CARE ÎNCĂ SUNT CU SUFLETUL ȘI MINTEA ÎNTREAGĂ: Liberalii și useriștii încearcă să se ia la trântă cu TUDOR GHEORGHE, un munte viu de românism, patriotism și luptă, în vremurile cancerului globalizării culturale și economice!
În numele căror valori duc liberalii și useriștii această tentativă de sacrilegiu? În numele căror români vorbesc liberalii și useriștii? În numele cărui viitor al României?
Cu cât mesajul transmis de Tudor Gheorghe este mai apăsat, mai dureros și real, cu atât liberalii și useriștii se tem ca nu cumva poporul român să se trezească și să se scuture de gunoaiele care s-au cocoțat în fruntea statului. De la liberali, la useriști, până la pesediștii complice-trădători!
Să fie clar pentru toți cei care îl jignesc pe Tudor Gheorghe: TE IEI DE TUDOR GHEORGHE, TE IEI DE ROMÂNIA ȘI DE MINE!
Tudor Gheorghe este un simbol al României, la fel ca mulți dintre cei puțini rămași din generația lui. Tudor Gheorghe reprezintă dimensiunea și valoarea egale cu România.
Ridicați-vă români!
Ridicați-vă și puneți Tricolorul României la ferestre!
Ridicați-vă și spuneți: AJUNGE!
De 30 de ani în România se trăiește DEGEABA!
Acesta este Adevărul. AJUNGE!
Ridicați-vă și spuneți: TUDOR GHEORGHE ESTE ROMÂNIA!
Ridicați-vă mândri că sunteți contemporani cu TUDOR GHEORGHE: CREDINȚA, SPERANȚA ȘI IUBIREA ROMÂNIEI!
PÂNĂ AICI!
CARE TE IEI DE TUDOR GHEORGHE, TE IEI DE ROMÂNIA ȘI DE MINE! Cine sunt eu? Un român simplu, iar ca mine suntem milioane!

Autor: Dan Tomozei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu