marți, 28 ianuarie 2020

Sorin Faur: “Comisarii europeni nu sînt puși acolo să servească preferențial interesele statelor de unde provin- unirea celor trei mari provincii românești printr-o autostradă s-a suspendat din cauza unui gîndac în timp ce România are în custodie comisariatul european al Transporturilor!”

Comisarii europeni nu sînt puși acolo să servească preferențial interesele statelor de unde provin. Cunoaștem. Statele europene trebuie, de altfel, transformate cît mai repede cu putință în județe ale SUE. Cunoaștem.
Mai cunoaștem și că oricine are mici rezerve față de acest neabătut parcurs e listat la antieuropeni, extremă dreaptă, naționaliști, xenofobi, retrograzi, retardați de ev mediu etc. Însă pînă vom parcurge entuziaști și ultimii 5 metri pînă la sperata județenizare poate nu refuzăm chiar toți să observăm că unirea celor trei mari provincii românești printr-o autostradă s-a suspendat din cauza unui gîndac în timp ce România are în custodie comisariatul european al Transporturilor prin persoana pepeistei române Adina Vălean. Iar în același context populat cu gîndaci, n-aș uita prea imediat nici cîte zbateri, tăvăleli, jeturi pe Constituție și pe cutume s-au comis anul trecut pentru respectiva titularizare la Comisariatul cu pricina.
Partea bună vine din aceea că nu li se poate reproșa lipsa de sinceritate pentru acoperirea vreun plan ascuns cîtă vreme totul s-a precizat din timp inclusiv pe pieptul cîț.
P.S.
Sigur că nu din astfel de motive fondatoarea democrației moderne, a.k.a Great Britain, iese din UE peste o săptămînă. Nu! Great Britain iese deoarece niște oameni răi, zburliți și mai ales naționaliști au mințit poporul prost cu un autobuz roșu pe care scria o cifră falsă. Am văzut eu asta foarte clar într-un documentar. Parcă pă neflics.
Autor: Sorin Faur

Un comentariu:

  1. Popor de idioti!Si tot ei tipa ca Romania nu se dezvolta... sta pe loc... si tot ei tipa ca ,, vrem o tara ca afara'' neintelegind bietii idioti ca exact astia de afara pe care-i tot pupa ei in dos sunt cei care nu vor cu nici-un chip ca Romania sa se dezvolte si ca fac orice le sta in putinta pentru asta!In timp ce-i jecmanesc pe romani de toate bogatiile tarii lor, incepind cu apa,padurile si paminturile si terminind cu toate resursele naturale ale Romaniei!!!

    RăspundețiȘtergere