marți, 21 ianuarie 2020

Joi și vineri, turneu amical în Polivalenta băimăreană



 Echipele din Liga Națională se pregătesc în aceste zile pentru reluarea întrecerii interne, programată la finalul acestei luni. Tot acum se mai pot face și transferuri, însă sunt puține mișcări, majoritatea jucătorilor alegând să-și schimbe echipele după terminarea sezonului.
CS Minaur Baia Mare se pregătește acasă sub îndrumarea antrenorilor Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop. Echipa băimăreană a disputat până acum două jocuri de pregătire. În primul dintre acestea, s-a impus cu 38-25 în fața echipei de Divizia A, CSU Cluj Napoca. Mai apoi, a terminat la egalitate cu Potaissa Turda, meci disputat în deplasare.
Joi și vineri va avea loc în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” un turneu de pregătire, la care vor participa echipele: Potaissa Turda, CSU Suceava, CSM Reșița și CS Minaur.
În prima zi, joi, 23 ianuarie, de la ora 17.00, Minaur va întâlni echipa din Reșița, iar de la ora 19.00 va avea loc partida dintre Suceava și Turda. În funcție de rezultatele din prima zi, învingătoarele vor juca între ele vineri de la ora 12.00, în timp ce învinsele vor evolua de la ora 10.00.
Primul meci oficial al anului pentru CS Minaur este programat pe 30 ianuarie, când va primi vizita echipei SCM Poli Timișoara.
                                                                      MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu