miercuri, 1 ianuarie 2020

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Anului Nou



 Sfârșitul anului ne îndeamnă de fiecare dată la două acțiuni. Pe de-o parte e un moment de bilanț, când cântărim realizările anului care tocmai se încheie și măsura în care am reușit să ne atingem obiectivele propuse. Pe de altă parte, este un moment prielnic rezoluțiilor, planurilor de viitor și ambițiilor transpuse în proiecte pentru noul an.
Atât în calitatea de președinte al Consiliului Județean Maramureș, cât și în plan personal, pentru mine anul 2019 a fost un an al împlinirilor, reușitelor și proiectelor de succes. Cu sprijinul consilierilor județeni, al aparatului propriu al Consiliului Județean, al instituțiilor din subordine și cu încrederea maramureșenilor, am reușit să demarăm și să finalizăm proiecte importante pentru Maramureș, care ne întăresc optimismul în ceea ce privește viitorul.
Acum, la pragul dintre ani, vă invit să învățăm să preluăm tot ceea ce este bun din anul care se încheie, să ducem mai departe valorile și reperele morale care ne fac cinste și să pășim spre 2020 mai întelepți și pregătiți pentru noi provocări. Gândul meu se îndreaptă astăzi către toți maramureșenii, cărora le urez un An Nou binecuvântat și prosper, cu sănătate și împliniri pe toate planurile!
La mulți ani, Maramureș! La mulți ani, maramureșenilor!

Gabriel Zetea,  președintele Consiliului Județean Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu